“Lăncierii Basarabilor” sunt gata de luptă!


Sâmbătă, 25 iulie si joi, 30 iulie 2009, câtiva zeci de argeşeni iubitori ai fotbalului au răspuns la chemarea lansată de către Ion Popescu prin intermediul Trustului de presă ARGEŞ EXPRES în numele conducerii clubului proaspăt promovat în prima ligă şi au constituit galeria.

“Vrem să constituim nucleul unei galerii cu un număr minim de 50 persoane şi maxim 5.000, pentru început. Am întocmit un proiect de statut, pe care îl vom analiza şi după caz, îl vom completa. Conducerea clubului şi-a propus să sprijine galeria, căreia îi propune ca nume <<Lăncierii Basarabilor>>, să constituie un ONG şi să existe ca un organism de sine stătător, care va avea drepturi, dar şi obligaţii. Pentru început, asigurăm membrilor fondatori tricouri şi echipament specific, transport gratuit la meciuri, precum şi intrare gratuită la partide, pe bază de legitimaţie. Vineri, 30 iulie, ne vom întâlni aici, la stadion, pentru a pleca la ora 16.00 spre Mioveni, ca să ne susţinem civilizat echipa în prima confruntare cu Oţelul Galaţi, ce va începe la ora 18.30. Vrem să dăm dovadă de educaţie şi civilizaţie, ca nişte oameni care vin dintr-un oraş care a marcat istoria neamului, pentru că numai astfel ne vom ajuta echipa să reziste pe prima scenă a fotbalului şi, de ce nu, să facă acolo istorie. Pe steagul galeriei noastre va fi înscrisă deviza care îndeamnă la fair-play” – a spus Ion Popescu.
Cei prezenţi s-au înscris, au primit tricourile, şepcile în culorile alb-roşii, eşarfele şi celelalte materiale specifice.

Cei care vor să cumpere abonamente sau bilete la meciul de vineri, o pot face de la sediul clubului sau de la toneta de langa biserica Sf. Gheorghe. Un abonament pentru tot sezonul costă 150 lei, iar un bilet la tribuna oficială, 15 lei. Cei care for sa faca parte din galeria sun asteptati la stadion pentru asi face legitimatii si pentru a se alătura „Lancierilor Basarabilor”. Veniţi să ne sprijinim echipa care va reprezenta orasul Curtea de Arges in Liga I ! Forza Inter Curtea de Arges!

Sursa Arges Express

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: