Dorinel se teme de Inter Curtea de Arges


Chiar dacă Internaţional este o formaţie nou-promovată în Liga I, tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, nu se 23833-dorinel-munteanu3-stireaşteaptă deloc la un meci uşor.

„Vom avea un debut destul de greu de campionat. Multă lume poate spune că nu este aşa fiindcă vom juca împotriva unor formaţii nou-promovate în primele două runde. Internaţional este o echipă nou-promovată, care este pe val. Va fi mult entuziasm la început şi cu siguranţă vom avea viaţă grea în meciul cu ei. În plus de asta au făcut o campanie de achiziţii destul de puternică, acolo venind câţiva jucători de certă valoare. Este clar că dacă nu vom trata meciul cu atenţie maximă, avem mari şanse să plecăm cu mâna goală de la Mioveni”, a declarat antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu.

Antrenorul Stefan Stoica a vorbit, intr-o conferinţă de presa desfăşurată astăzi, despre startul de sezon în liga I şi despre ceea ce îşi doreşte sa facă la FC International Curtea de Arges.

Acesta a declarat ca: ”O sa fie mult mai greu ca in Liga I, dar mult mai frumos în acelaşi timp. Sper ca International DeclaratiiStefanStoicaCurtea de Arges sa reuseasca sa ramana in primul esalon. Eu mi-am prelungit intelegerea inca un an si sunt pregatit sa lupt. tinand cont de valoarea individuala a jucatorilor adusi, cred ca reusim sa punem pe picioare o echipa puternica. Observ acest lucru de la o zi la alta si asta ma bucura foarte mult. Recunosc, deocamdata inca mai suferim la capitolul relatii de joc, insa nu sunt ingrijorat de acest lucru pentru ca totul tinde spre bine. Este normal acest lucru pentru ca pauza a fost foarte scurta”.Vom incerca incercam sa castigam toate jocurile, nu stiu cat de puternici suntem, dar in mod cert adversarii nostri vor avea o misiune foarte dificila contra echipei International Curtea de Arges. Am incredere in echipa, sunt foarte optimist, mai ales ca am la dispozitie jucatori cu experienta si viteza de joc, ceea ce e foarte important la Liga I.

Reclame
Publicat în stiri. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: