Curtea de Arges debuteaza in Liga I


Astăzi International Curtea de Argeş debutează pe prima scenă a fotbalului românesc. Internaţional Curtea de Argeş va deschide balul primului eşalon al sportului rege din România la Mioveni, începând cu ora 18 :30, când va primi vizita celor de la Oţelul Galaţi.

Interiştii au reuşit ca în doi ani să ajungă din Liga a III-a în prima divizie. Partida de la Mioveni va aduce faţă în faţă două formaţii relativ mici, care au reuşit lucruri destul de importante în ultimii ani.

Internaţional a făcut un salt foarte important din Liga a III-a în Liga I, în timp ce la Galaţi problemele cu banii au internationalexistat întotdeauna, dar de această dată Dorinel Munteanu pare a fi hotărât să ducă formaţia în cupele europene. Este destul de interesant de văzut cum se vor comporta cei de la Internaţional în acest meci. Această partidă va fi un test pentru Ştefan Stoica să vadă dacă a reuşit să lege foarte bine jocul între fotbalişti care nu au jucat până acum în Liga I şi acei fotbalişti care ştiu cum este să joci sub reflectoarele primei divizii.

De partea cealaltă, Oţelul este o echipă total schimbată după numirea în funcţia de antrenor al echipei a lui Dorinel Munteanu. Acesta a schimbat sistemul de joc al oţelarilor şi, în plus, a reprofilat câţiva jucători. Practic, meciul de astăzi va duce faţă în faţă două echipe care s-au schimbat mult în această pauză, acum rămâne de văzut dacă a fost o schimbare în bine şi pentru cine anume.

Arbitreazã Istvan Kovacs
Meciul de disearã va fi arbitrat de Istvan Kovacs din Carei. Acesta va fi ajutat la margini de Sebastian Gheorghe, din Suceava, şi de Adrian Ghinguleac, din Bucureşti. Rezervã va fi Cãtãlin Buşi, din Rm. Vîlcea, iar observatori, Dan Lãzãrescu şi Gheorghe Nedelescu.

Arcaba, neplãtit de şase luni
Deşi este de aproape o lunã la Internaţional, conducerea clubului nu a reuşit încã sã îl legitimeze pe portarul australian Arcaba. Fotbalistul care în sezonul trecut a evoluat la Gloria Buzãu i-a dat în judecatã pe buzoieni la UEFA, pentru cã nu a fost plãtit de 6 luni. Arcaba va fi legitimat pe o perioadã temporarã, cînd îşi va rezolva litigiul cu moldovenii.

Din toamnã, la Curtea de Argeş
Internaţional Curtea de Argeş se va mai pregãti în Ştrand şi la Mioveni pînã în aceastã toamnã, dupã care echipa se va muta la Curtea de Argeş. Cele trei terenuri de antrenament care au fost construite la Valea Iaşiului vor fi date în folosinţã în maximum o lunã, iar hotelul care a fost ridicat va fi deschis în aproximativ douã luni.

Prime între o mie şi două mii de dolari
Internaţional are la prima partidă în prima ligă fixată o primă de joc care variază între o mie şi două mii de dolari. Jucătorii vor primi banii în funcţie de minutele pe care le vor juca în această seară.

Nasser va semna cu Internaţional

După venirile lui Viera şi Kone de la C.F.R. Cluj, Ştefan Stoica testează în aceste zile un alt jucător străin. Algerianul Nasser Menassel care, anul trecut, a evoluat la C.S. Otopeni a venit să dea probe pentru argeşeni, antrenorul Ştefan Stoica spunând ieri la conferinţă că este mulţumit de jucător care urmează să semneze contractul în aceste zile.  „Probabil va semna cu noi, eu sunt mulţumit de el“, a spus antrenorul care şi-i mai doreşte la echipă pe Daniel Stan, fostul jucător al echipelor Unirea Urziceni şi Oţelul Galaţi,  şi pe Daniel Bălaşa, căpitanul echipei F.C. Argeş.

Lăncierii Basarabilor se întâlnesc la ora 16:00

Întâlnirea membrilor galeriei echipei International Curtea de Arges, Lancierii Basarabilor, va avea loc la ora 16:00, la stadionul Municipal. Se estimeaza prezenta unui numar de 200 de suportei pentru plecarea la Mioveni, locul de desfasurare al meciului cu Otelul Galati.

Anunțuri
Publicat în liga 1. Etichete: , , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: