Sa jucam fotbal cu Dinamo!


Emanuel Marinescu, preşedintele echipei Internaţional Curtea de Argeş a declarat că înfrângerea la limită cu Oţelul Galaţi nu poate fi considerată o dramă de către elevii lui Ştefan Stoica şi că în ciuda jocului slab al argeşenilor, gălăţenii nu meritau sub nicio formă victoria.
„Nu vom lua această înfrângere cu Oţelul ca pe o dramă. În ciuda jocului slab, am dominat partida pe întreg parcursul international-otelulei, iar victoria Galaţiului a fost una clar nemeritată. Au avut un singur şut pe spaţiul porţii şi au înscris o singură dată. În schimb, noi am avut două sau trei ocazii clare de a înscrie. Am început bine meciul, dar am terminat prost, chiar foarte prost, luând în calcul cartonaşul roşu primit de Cornel Frăsineanu în ultimul minut. Oricum, asigurăm publicul spectator că nu aceasta este adevărata faţă a Internaţionalului.“, a declarat preşedintele clubului.

Deocamdată nu s-a luat nicio decizie în cazul lui Cornel Frăsineanu. „Urmează să analizăm faza. Am purtat o discuţie cu Frăsineanu, iar el ne-a spus că nu a avut nicio intenţie de a ridica talpa. A fost o fază de joc petrecută în timp scurt din care a rezultat acel fault pe care el nu l-a intenţionat. Urmează ca zilele următoare să analizăm faza de joc şi abia apoi să luăm o decizie corectă în privinţa sa.“, a declarat Emanuel Marinescu.

„Cu siguranţă vom merge în Ştefan cel Mare în primul rând pentru a juca mai mult fotbal decât am jucat cu Oţelul. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că nu avem în faţă orice adversar, ci o echipă cu pretenţii majore în fotbalul românesc. Noi vom ataca partida cu gândul la orice rezultat care să fie pozitiv pentru noi.“, a declarat preşedintele Internaţionalului.

Partida din „Groapă“ dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Dinamo Bucureşti va avea loc vineri seara, cu începere de la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct de către postul de televiziune Digi Sport.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: