Dinamo da vina pe arbitrii


Obişnuiţi sa fie lăsaţi, an de an, sa se antreneze pentru Liga Campionilor şi sa câştige cu ajutorul arbitrilor, oficialii „câinilor roşii” au reacţionat foarte dur la arbitrajul fiului marelui arbitru Ion Craciunescu, Teo.

„A fost o execuţie în direct! Domnul Crăciunescu va ieşi din arbitraj. Nu ştiu cum a fost delegat pentru că nu a dat nici testele, a fost arbitraj cu tentă. Nici un cartonaş roşu n-a fost acordat corect. Am pierdut 4 puncte în două etape din cauza arbitrilor!”, a mai spus nervos Borcea la GSP TV. Dacă erau suporterii în tribună, gîndiţi-vă ce se întîmpla la acest meci. Cînd se vede ce s-a întîmplat la Craiova şi astăzi, noi ce putem să mai facem? N-are rost să mai discutăm.”, a mai declarat Borcea.

Marius Niculae a evitat să dea declaraţii după meciul pierdut în faţa lui Internaţional Curtea de Argeş, fiind foarte m_niculaenervos din cauza manierei de arbitraj a lui Teo Crăciunescu, după ce „centralul” a eliminat doi jucători dinamovişti, pe Grigore şi Tamaş. „Ce sa spunem noi? Sa vorbeasca arbitrul in locul nostru! Ce sa mai zicem daca nu ne lasa sa jucam 11 contra 11. Vrem sa jucam fotbal! E nevoie de arbitrii straini!” a spus Niculae.

In continuare, Torje incearca sa se disculpe pentru startul destul de slab pe care l-au avut dinamovistii: „E un start de campionat ratat! Noi am încercat să nu luăm gol. Nu vrem neapărat arbitri străini, cu ei am pierdut titlul. Vrem români atenţi, care să nu greşească. E a doua oară consecutiv cînd avem probleme cu arbitrajul. Şi la mine Teo Crăciunescu trebuia să dea penalty, dar apoi s-a răzgăndit. La Grigore a fost o alunecare, se poate spune că are alibi, dar la Tamaş nu a fost nimic. Aşa, şi pe mine m-a călcat Băcilă”, a spus fotbalistul dinamovist.

Ionel Ganea a decalarat, in direct la Digi sport: „Am fost dezavantajaţi clar în acest meci. Echilibrul s-a rupt după eliminarea lui Grigore. Să joci în nouă oameni este foarte greu. Felicit echipa oaspete pentru rezultat, dar nu au arătat foarte mult fotbal în seara asta. Suntem vânaţi dar nu înţeleg care este motivul”.

Antrenorul Dario Bonetti s-a declarat şi el nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Teo Craciunescu. „Este greu să joci cu doi oameni mai puţin, echilibrul jocului se pierde în situaţia asta. După părerea mea, nici un cartonaş nu este justificat.  Dacă jucam 11 contra 11 câştigăm cu siguranţă această partidă. Ştiu că este greu să arbitrezi şi că se mai greşeşte, dar astăzi lucrurile nu au decurs normal. Chiar şi la 8 contra 10 am fost echilibraţi”, a spus Bonetti la Digi sport.

Interesant este ca realizatorul emisiunii Ultima repriza, de la Digi sport, dar si fostul fotbalist Nana Falemi nu stiau numele formatiei International, spunand in mai multe randuri International Piteşti. Domnilor, aveti grija ca este criza financiara si dupa modul cum comentati meciurile, puteti ramane fara loc de munca! Intelegem ca sustineti echipele bucurestene, dar nici chiar asa pe fata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: