Stefan Stoica – fericit pentru victorie


Gol_Popa

Antrenorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat vineri că este fericit pentru că a învins marea rivală din tinereţe, însă a recunoscut că cele două eliminări din tabăra dinamovistă au fost esenţiale pentru obţinerea victoriei. „Sunt foarte fericit că am reuşit să plecăm cu 3 puncte de la echipa cu care am fost în luptă toată viaţa ca jucător. A contat foarte mult că am jucat 11 contra 9, dar până la prima eliminare Dinamo nu prea s-a văzut pe teren.  Nu ştiu care ar fi fost rezultatul dacă Dinamo ar fi jucat în 11. Dacă în prima etapă am jucat foarte bine, am dominat şi am pierdut, acum s-a întâmplat să câştigăm”, a comentat după meci Ştefan Stoica.

Tehnicianul argeşenilor s-a declarat mirat de lipsa de constanţă a dinamoviştilor, care la meciul de la Craiova, din prima etapă, i-au făcut o impresie bună. „Mă aşteptam să facă presiune, dar efectiv nu i-am văzut pe teren în prima parte a meciului. Cu Universitatea Craiova, Dinamo mi s-a părut o echipă puternică.

Probabil că au crezut că în acest meci vom juca defensiv şi, dacă vor fi agresivi, ne vor învinge”, a fost de părere tehnicianul argeşenilor, care a adăugat: „Am văzut în Internaţional o echipă care nu e foarte bună, dar care are preocupare pentru fotbal. Acest succes îmi dă un plus de optimism pentru viitor”.

Autorul golului, Florin Popa, a mărurisit că ţine cu Dinamo de când era mic, însă se bucură de golul marcat împotriva alb-roşiilor.”Pentru mine acest gol reprezintă o mare bucurie. Sincer nu mă gândeam că vom învinge, de aceea fotbalul este frumos. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării”, a comentat tânărul jucător.

Pentru aceasta victorie, jucatorii echipei din Curtea de Arges vor fi recompensati cu 2500 de euro. Primele obişnuite pentru victorie la Internaţional sunt de 1.500 de euro, dar patronul Benone Lazăr a decis ca la confruntarea cu Dinamo să suplimenteze recompensele cu 1.000 de euro.

Reclame
Publicat în echipa, Inter. Etichete: . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: