Vrem puncte in Groapa!


Astăzi, FC Internaţional Curtea de Argeş va disputa primul meci din deplasare în Liga I. Sub conducerea antrenorului Ştefan Stoica, băieţii noştri vor da replica fotbaliştilor de la Dinamo Bucureşti, în “Groapa” din Ştefan cel Mare. Gazdele au făcut o partidă excelentă în debutul sezonului la Craiova, unde au fost împiedicate de brigada de arbitri condusă de Alexandru Tudor să obţină o meritată victorie asupra studenţilor craioveni. Bonetti, antrenorul dinamovist vizează prima victorie în fotbalul românesc. Ştefan Stoica, la rându-i, îşi doreşte să obţină cel puţin un punct din această deplasare, pentru a atenua proasta impresie lăsată vinerea trecută la Mioveni, în partida pierdută cu Oţelul Galaţi (0-1).

FC Inter merge în capitală fără căpitan, deoarece Cornel Frăsineanu a fost eliminat în partida de debut, după un fault absurd şi inutil asupra gălăţeanului Râpă. Speranţele fotbaliştilor argeşeni sunt susţinute de faptul că în sezonul trecut, în liga a doua, au jucat mai bine în deplasare decât acasă. În plus, partida se va juca fără spectatori, Dinamo fiind pedepsită pentru intrarea suporterilor pe teren, în Trivale, când a pierdut la FC Argeş cu 2-5, în ultimul joc al campionatului trecut. Din experienţa trecutului, se ştie că acasă, fără suportul fanilor, “câinii roşii” au avut mereu mari dificultăţi în câştigarea partidelor. Totuşi “interiştii” trebuie să se bazeze în primul rând pe ei înşişi şi să joace implicându-se total, dacă vor să-şi revină şi să nu trăiască meci de meci sub spectrul retrogradării.

Stoica nu va plãti amenda datã de LPF
Comisia de Disciplinã a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, miercuri, ca tehnicienii Petre Grigoraş, Dorinel Munteanu, Viorel Hizo, Ştefan Stoica şi Sorin Cîrţu sã fie penalizaţi cu cîte 10.000 de lei.antrenament
Cei cinci au primit aceastã amendã deoarece au lipsit de la prezentarea oferitã de antrenorul Javier Clemente, în luna iulie, tehnicienilor din ligile I şi a II-a. Tehnicianul argeşenilor, Ştefan Stoica, a spus cã nu va plãti aceastã amendã. „Nu am de ce sã plãtesc, pentru cã am fost bolnav în acea perioadã. Le-am dus acte medicale care demonstreazã acest lucru. Poate vrea conducerea clubului sã achite amenda, pentru cã eu nu o voi plãti“, a spus Stoica. Tehnicianul spaniol Javier Clemente a susţinut, pe 27 iulie, un curs teoretic în faţa a aproximativ 30 de antrenori din ligile I şi a II-a, la care a fost prezent şi selecţionerul primei reprezentative, Rãzvan Lucescu.
Ulterior, Clemente a efectuat şi un antrenament  demonstrativ cu lotul echipei Dinamo II pe terenul principal al Centrului Naţional Mogoşoaia.

Cosmin Bãcilã: „Putem scoate un egal“
Fundaşul Cosmin Bãcilã este sigur cã Internaţional poate pleca neînvinsã din confruntarea de astãzi, din deplasare cu Dinamo. Fotbalistul adus în aceastã varã de la Farul Constanţa le cere colegilor lui sã joace fãrã teamã împotriva dinamoviştilor.
„Va fi un meci greu pentru ei, chiar dacã noi sîntem o nou-promovatã. Ne vom vinde scump pielea. Cînd eram la Farul, am fãcut un egal pe terenul lui Dinamo. Cred cã şi acum putem face. Dacã vom juca fãrã fricã, putem lua cel puţin un punct. Nu trebuie sã ne temem de ei. Cu mult curaj, obţinem un rezultat bun. Am fost primit foarte bine la Internaţional şi am încredere în colegii mei. A fost bine şi la Farul, cît am stat. Au fost şi perioade mai rele, dar asta este viaţa“, a spus fotbalistul argeşean înaintea meciului de la Bucureşti.

La Internaţional se dau prime mari
„Pentru meciul cu Dinamo, prima nu o putem face publică. Oricum, va fi una puţin mai motivantă decât cea prevăzută în regulamentul de ordine interioară. În mod normal, prima de joc este de 500 de euro punctul. 500 de euro impozabili”, a încheiat tehnicianul Interului

Partida de astăzi dintre Dinamo Bucureşti şi FC Internaţional Curtea de Argeş va începe la ora 20.00 şi se va transmite pe canalul Digi Sport. Suporterii Interului sunt asteptati pe terasa Black & White unde meciul va putea fi vizionat de pe un proiector.

Forza Inter!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: