Emmanuel Kone convocat la nationala Coastei de Fildes


Mijlocasul echipei FC International Curtea de Arges, Emmanuel Kone, a fost convocat de antrenorul reprezentativei koneCoastei de Fildes, Vahid Halilhodzic, pentru meciul amical ce se va desfasura miercuri in compania reprezentativei similare a Tunisiei. Partida are loc in localitatea tunisiana Sousse si reprezinta un ultim prilej de verificare pentru Coasta de Fildes, inaintea confruntarii cu nationala statului Burkina Faso, programata pe 5 Septembrie si contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Sursa www.fcinternational.ro

Reclame

3 răspunsuri to “Emmanuel Kone convocat la nationala Coastei de Fildes”

 1. Bas Arab XXI Says:

  Teoarii Basarabilor

  editorialul de luni din ziarul PROFIT

  Ferice de noi taman acum într-un an în care motivînd teribila criză, gaşca PSD mare brînză nu a făcut, cel puţin pentru noi, ăştia mulţi. Avem echipă de fotbal de primă ligă ! Meritul pentru o aşa mare lăudabilă realizare nu aparţine nici primarului şi nicidecum consilierilor care anul trecut se opuneau concesionării stadionului ci unui om de afaceri piteştean, care, hai să fim serioşi, nu avea niciun heliş-beliş cu oraşul nostru.
  Păi, şi dacă avem o aşa echipa, era musai să avem şi o galerie , căci aşa se poartă, iar ea, galeria, trebuia să aibe şi un nume. Nu ştiu pe ce considerente şi cine a decis să o boteze „Lăncierii Basarabilor” dar , hai să fim serioşi, au cam mermelit-o.
  Eu ştiam că lăncierul e un soldat din vechea cavalerie a unor ţări, în special Franţa, Anglia, care era înarmat cu lance, o armă care pe care basarabii nu prea au folosit-o aşa că nu îmi explic asocierea lăncierului cu Basarabii. E ca şi cum o galerie din Anglia s-ar numi „Răzeşii din Manchester” sau una din Franţa, „Dorobanţii Bourbonilor”.
  Nu stiu cine a avut proasta inspiraţie de a alege o aşa titulatură pentru galeria Inter-ului. E acolo la echipă şi la galerie unul chelios, Popescu sau ceva de genul ăsta, dar nu cred că el e naşul pentru că el e expert în a boteza whiskey-ul sau vodka. Bănuiesc însă că ideea cu „Lăncierii Basarabilor” a venit din partea unui ziarist expert în titluri haotice, unul care titreză despre un accident dintre un Renault si un VW, de exemplu, ceva de genul ” O franţuzoaică a pupat pe capotă un neamţ”.
  Nu am nimic cu ” Lăncierii Basarabilor”, fie-le lancea uşoară, dar avînd în vedere componenţa galeriei eu aş propune ca aceasta să se numească altfel. Tot pe considerente istorice, ca urmaşi ai lui Vlad Ţepeş, şi repet privind componenţa galeriei, cred că s-ar potrivi de minune „Ţeparii Basarabilor”. În felul ăsta îi mulţumim pe toţi, inclusiv pe ţeparii oraşului care sunt strecuraţi prin galerie. Mai mult ceilalţi ţepari ai Curţii de Argeş ar fi şi ei atraşi să intre în galerie şi ar avea în premieră, iată, o asociaţie a lor, a ţeparilor. Dacă cine ştie, această denumire nu convine, propun, tot pe considerente istorice, avandu-l ca reper pe celălalt Vlad, Dracul, ca galeria Interului să se numească ” Dracii Basarabilor” iar şef de galerie să fie numit ori Popa Vijelie de la Băiculeşti, ori Popa Butelie de la Valea Danului.
  Nu aş recomanda totuşi folosiea Basarabilor în titulatură, nu de alta dar la cum încurcă primarul Diaconu personajele istorice reprezentative ale oraşului şi statuile acestora ne-am putea trezi cu denumiri de galerie gen „Arcaşii lui Bachus”.
  Consider însă că „Ţeparii Basarabilor” este cea mai reprezentativă. Cine nu crede să meargă o dată la un meci al echipei. Va vedea acolo, în galerie, multe personaje politice care au ţepuit oraşul ăsta. Şi cum de o vreme încoace fotbalul e rudă apropiată cu politicul cred că s-ar impune să fim primul oraş din ţară care denumeşte consiliul local. Şi cum oare s-ar putea numi el la Curtea de Argeş decăt la fel ca şi galeria echipei de fotbal, adică, „Ţeparii Basarabilor”

  • lancierul Says:

   adversitatea pe care o aveţi fata de anumiţi oameni politici din Curtea de Arges va face sa va legaţi de numele galeriei <>. In România ultimilor ani este la moda ca oricine sa critice orice. Ceea ce este foarte uşor. Mai greu stam la capitolul creaţie, adică sa cream ceva constructiv şi viabil.
   As îndrăzni sa va rog sa propuneti un nume pentru galeria echipei, dar nu asa cum aţi făcut-o mai jos, adică în bătaie de joc. Va legati de cuvantul <>. Care pana la urma înseamnă suliţă. Si sa nu-mi spuneţi ca cei care apărau Tara Romaneasca nu o făceau si cu suliţa, ci erau experţi numai in otrăvirea fântânilor, asa cum într-un fel faceţi şi dumneavoastră prin acest comentariu.
   Acest blog este al suporterilor de rând ai echipei din Curtea de Argeş, ci nu a oamenilor pe care ii atacaţi dvs. Acelasi lucru este valabil si pentru galeria echipei.

 2. chris Says:

  Cred ca se impun facute cateva precizari despre hartiuta de toaleta publica ce se numeste cu mandrie PROFIT. Care este profitul pt locuitorii Curtii de Arges ca aceasta latrina ambulanta apare in fiecare luni dimineata pe tarabele din municipiu? De asemenea, cel care infiereaza cu manie proletara numele galeriei echipei si jigneste niste impatimiti ai sportului rege care merg pe stadioane si-si sustin echipa favorita, ce mari merite il recomanda sa faca asta? Sau el crede ca lumea ca nu stie cine este, chiar daca nu are tupeul sa-si semneze niciodata elucubratiile bolnave din mintea de idiot de Vernesti. Sunt sigur ca suporterii echipei din galerie il cunosc prea bine pe spagalUTA si-l vor astepta de-acum inainte, la fel ca si mine, pentru o imbratisare patimasa, sau mai bine baieti, ca tot suntem lancieri, haideti sa-l tragem dracului odata in teapa si sa scapam municipiul de un rebut ca el!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: