„Ar fi fost frumos sa jucam cu Fc Arges, duminica”


Ieri a avut loc în incinta hotelului Alcadibo conferinţa de presă săptămânală a echipei Internaţional Curtea de Argeş. Tehnicianul Ştefan Stoica a vorbit atât despre victoria din „Groapă“ de săptămâna trecută, în care a învins Dinamo cu scorul de 1 – 0, cât şi despre partida care va avea loc duminică seara, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a retrogradat iniţial, dar a revenit în Liga I în dauna situaţiei de la FC Argeş.

„Dacă nu legi două, trei victorii, nu rezolvi mare lucru.”

„E foarte frumos când termini cu victorie. Mai ales să pleci din Ştefan cel Mare cu trei puncte este o mândrie. Am ştiut 9058cee4879e9dd62c5be87e7ac8b9e8să profităm de avantajul numeric de pe teren şi am câştigat. Pentru Dinamo nu trebuie să fie o scuză. De asta sunt legile făcute. Trebuie să fim disciplinaţi pe terenul de joc. Altfel nu se poate. Ce au încercat ei săptămâna trecută a fost un joc la intimidare. Suntem într-o ţară democrată în care nu mai contează cum te cheamă. A fost o victorie frumoasă. Asta este tot ce pot să spun. Ceea ce mă mulţumeşte şi mai mult este faptul că am folosit în linia mediană doi copii care s-au descurcat exemplar. Şi să nu uităm că anul trecut erau juniori. Ce a fost a fost. Trebuie să fim foarte atenţi de acum înainte, pentru că dacă nu legi două, trei victorii, nu rezolvi mare lucru. Lucrurile merg destul de bine, ne aşezăm bine ca echipă. Duminică vom întâlni un adversar foarte puternic. Au automatisme, au acelaşi antrenor. Este o echipă pe care o cunosc foarte bine. Au un psihic bun. Ca jucător, să fii retrogradat, iar apoi să intri, iar la joc în Liga I, ai toate motivele să fii pus la punct cu psihicul. În ciuda tuturor acestor avantaje ale lor, să nu uităm că totuşi, campionatul trecut nu au acumulat decât 36 de puncte, nu 48, nu 50.“, a declarat tehnicianul Internaţionalului, Ştefan Stoica.

„Ar fi fost frumos să jucăm cu FC Argeş duminică, aşa cum ar fi fost normal, însă nu avem ce face. Am spus-o de multe ori şi îmi voi menţine părerea că este mare păcat ce a păţit FC Argeş. Oricum, indiferent ce le-au făcut, istoria echipei, faima, culorile, tricoul, mândria unui club mare, toate acestea, nimeni nu le poate lua.“, a declarat Ştefan Stoica.

Florin Popa si Cornel Frasineanu nu vor juca duminica

Fundaşul central care a marcat golul istoric din “Groapă”, sinonim cu victoria din etapa trecută pare să fi căzut victimă a blestemelor “câinilor roşii”: s-a accidentat la antrenament şi are genunchiul stâng umflat. RMN-ul făcut la Bucureşti n-a fost relevant. Doctorii i-au recomandat câteva zile de pauză, iar după ce i se va trage umflătura de la picior, examenul medical va fi repetat.

Florin Popa nu va putea fi folosit de către antrenorul Ştefan Stoica în partida cu Gaz Metan. Estimările medicale cele mai pesimiste vorbesc despre o pauză de circa nouă luni de zile pentru el, ceea ce nu este deloc plăcut pentru nimeni, Un alt absent este căpitanul Cornel Frăsineanu, care a primit cartonaş roşu în finalul partidei cu Oţelul Galaţi, din prima etapă. Rolul său în teren şi banderola de căpitan au fost preluate de tânărul Mihai Răduţ, care la Dinamo s-a achitat perfect de sarcini, justificându-şi statutul de mare speranţă a fotbalului argeşean.

Arbitreaza Paul Unimatan

Partida de duminică seara dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Gaz Metan Mediaş va fi arbitrată la centru de către Paul Unimatan, din Zalău, ajutat la cele două tuşe de către Mihai Artene, din Vaslui şi Vladimir Urzică, din Piatra Neamţ. Arbitru de rezervă a fost desemnat Eugen Roţu, din Băbeni. Observatorii partidei de la Mioveni vor fi Nicolae Dobrescu, din Bucureşti, Radu Petrescu, din Braşov, iar ca supervizor a fost numit Dumitru Mihalache, din Bucureşti. Meciul va lua startul începând cu ora 18:00 şi nu va fi televizat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: