Culisele meciului International – Gaz Metan


International-GazMetanMedias-img

Horoba, huiduit de spectatori
La meciul de duminicã, de la Mioveni, Gaz Metan Mediaş a fost însoţitã şi de preşedintele ardelenilor, Ioan Horoba. La finalul întîlnirii, oficialul oaspeţilor a fost înjurat de spectatori, care nu au uitat cã, imediat dupã izbucnirea scandalului de corupţie în arbitraj, a cerut retrogradarea lui FC Argeş. Federaţia a decis ca alb-violeţii sã joace în liga secundã, iar de locul acestora din primul eşalon a profitat Mediaşul, care era ultima echipã sub linia de departajare.

Trofeul fair-play pentru interişti
Înainte de primul fluier al arbitrului, observatorul meciului l-a premiat cu trofeul fair-play pe antrenorul Ştefan Stoica. Aceastã distincţie a fost acordatã de Federaţie echipei Internaţional Curtea de Argeş pentru evoluţiile din sezonul trecut, din liga secundã. FRF a decis sã premieze echipele cele mai disciplinate, care, pe parcursul sezonului, au dat dovadã de fair-play.

Kone, obosit de echipa naţionalã
Antrenorul Ştefan Stoica nu a fost mulţumit de randamentul pe care l-a avut mijlocaşul ivorian Emanuel Kone şi a pus oboseala pe seama evoluţiei sale: „Emanuel Kone a venit obosit de la echipa naţionalã, dar nu am avut cu cine sã îl schimb. Este urît cã am primit patru goluri. Nu ştiu dacã am luat patru goluri de cînd antrenez în prima liga“, a spus principalul grupãrii din Ştrand despre jucãtorul sãu, care a fost convocat pentru amicalul cu Tunisia, de sãptãmîna trecutã.

Probleme cu Bãcilã
Tehnicianul piteştenilor a fost nevoit sã facã unele schimbãri în echipã, din cauza unor probleme medicale care au apãrut la jucãtorii lui. La pauzã, Stoica l-a înlocuit pe fundaşul dreapta Cosmin Bãcilã, care a acuzat dureri musculare, şi a trebuit sã facã unele improvizaţii. L-a retras pe Gado în defensivã, însã a fost nevoit sã îl schimbe şi pe acesta cu Bier, cu 20 de minute înainte de final, din cauza unor probleme medicale.

Jianu, sub aşteptãri
Unul dintre cei mai slabi jucãtori de pe teren în meciul cu Mediaşul a fost Marius Jianu. Fotbalistul adus acum o jumãtate de an de la Prefab Modelu nu şi-a creat nici o ocazie de a marca, însã Ştefan Stoica i-a gãsit repede o scuzã: „Jianu nu a jucat pe postul lui şi de aceea nu a dat randamentul scontat. Eu am încredere în continuare în el şi sper cã va confirma“.

Stoica nu cere întãriri
Chiar dacã echipa lui a înregistrat douã înfrîngeri în meciurile de pe propriul teren, iar atacanţii irosesc ocazii imense de a înscrie, Ştefan Stoica nu va cere conducerii clubului sã întãreascã echipa: „Nu am nevoie de alte întãriri, pentru cã am la dispoziţie jucãtori valoroşi. Cea mai mare problemã este cã sînt în urmã cu pregãtirea fizicã, însã trebuie sã rezistãm pînã cînd se va întrerupe campionatulşi sã punem lucrurile la punct“.

Nasser şi Andelkovic, trei ani la Inter
Noile achiziţii ale interiştilor sînt francezul de origine algerianã Nasser Menassel şi sîrbul Miodrag Andelkovic. Cei doi au semnat contracte pe cîte trei ani, ambii venind la Inter liberi de contract. Menasel, care joacã mijlocaş, a fost ultima oarã la CS Otopeni, iar Andelkovic, care este atacant, a evoluat ultima oarã pentru Pandurii Tg. Jiu.

Catanã, transferat şi împrumutat
În afarã de Nasser şi Andelkovic, gruparea din Ştrand l-a mai transferat şi pe mijlocaşul Codruţ Catanã. Acesta a evoluat ultima oarã pentru Ceahlãul Piatra Neamţ şi a mai fost în probe în aceastã varã la Internaţional, dupã care a dat probe şi la Dacia Mioveni. În cele din urmã, interiştii l-au legitimat şi apoi l-au şi împrumutat divizionarei secunde Jiul Petroşani, unde va juca în acest sezon.

Popa pleacã azi la Bologna
Fundaşul Florin Popa a urmãrit meciul echipei sale cu Gaz Metan de la tribuna oficialã a stadionului din Mioveni. Fotbalistul a venit alãturi de cîţiva prieteni şi mergea ajutat de cîrje. Astãzi, Popa va pleca la un control amãnunţit la Bologna, însoţit de directorul sportiv al clubului, Daniel Barbu. „Mergem sã facem un control. Sperãm sã nu fie foarte grav. În funcţie de rezultatele acestuia, vom vedea ce este de fãcut în continuare“, spunea Barbu.
La oaspeţi a jucat şi fundaşul Marius Radu, acesta evoluînd în trecut şi pentru FC Argeş, dupã care s-a transferat în Ungaria şi apoi în China.
Oaspeţii nu au fost susţinuţi din tribune de nici un suporter, galeria Gazului nefãcînd deplasarea pînã la Mioveni.

Sursa: curier.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: