Marius Popa: "Nu avem oameni cu experienta"


Portarul Interului, Marius Popa, considerã cã echipa putea obţine un rezultat bun în partida cu Gaz Metan Mediaş, dacã nu greşeau în momentele cheie ale meciului colegii sãi. Fostul internaţional pune acest eşec pe seama lipsei de experienţã a unora dintre coechipieri. Cel mai valoros fotbalist din lotul echipei Internaţional Curtea de Argeş considerã cã echipa va avea viaţã grea în Liga I, dacã nu vor fi aduşi jucãtori experimentaţi.

Marius, ce ne-a lipsit sã obţinem un rezultat bun?
– Cred cã, în primul rînd, maturitatea în joc. În minutul 85 era 2-2 şi trebuia sã ţinem de scor. Nu am ştiut sã facem acest lucru şi ne-a costat scump. Asta este situaţia şi trebuie sã o îndreptãm. Mediaşul a fost mai bunã ca noi şi este foarte greu sã te baţi în Liga I cînd ai o echipã cu mulţi copii.
Te aşteptai la aceastã înfrîngere?
– Sincer sã fiu, nu. Ştiam cã vom avea un meci greu şi speram într-un rezultat bun. Eu mã mulţumeam şi cu un punct, pentru cã Mediaşul este o echipã care chiar joacã fotbal. Pentru noi nu conteazã rezultatele, ci orice punct pe care îl strîngem, indiferent dacã jucãm acasã sau în deplasare.
Este Liga I o pãlãrie prea mare pentru Inter?
– Nu cred cã este, însã orice început de campionat este dificil. Noi nu avem oameni cu experienţã şi nu poţi sã faci o echipã bunã numai cu tineri. Ar mai trebui aduşi jucãtori de valoare, care sã îţi dea siguranţã în toate compartimentele.
Crezi cã victoria de la Dinamo este de vinã pentru acest eşec?
– Nu. Cred cã nu ni s-a urcat la cap dupã acel succes. Atît am putut sã facem în acest meci. Oricum, Mediaşul va fi o echipã bunã în aceastã ediţie de campionat şi a arãtat acest lucru în teren în meciurile pe care le-a avut pînã acum.
La ce sã ne aşteptãm de acum încolo?
– Noi sperãm sã fie bine, însã trebuie timp şi rãbdare pentru a forma o echipã bunã, cu care sã facem faţã în acest campionat. Trebuie sã o scoatem la capãt cumva! Sperãm sã venim cu puncte din deplasãrile urmãtoare. Pentru noi nu este nici o diferenţã cã jucãm la Mioveni sau în deplasare, fiindcã aportul publicului nu se simte. Ne antrenãm la Piteşti, jucãm la Mioveni şi ne numim Internaţional Curtea de Argeş.

Reclame

Un răspuns to “Marius Popa: "Nu avem oameni cu experienta"”

  1. Trackback Says:

    Comentario…

    [..]Articulo Indexado Correctamente[..]…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: