Sarbul Andelcovici poate debuta


Revine Frãsineanu
În meciul de duminicã, de la Pandurii, antrenorul Ştefan Stoica va putea conta şi pe serviciile mijlocaşului Cornel Frãsineanu. Fotbalistul şi-a ispãşit cele douã etape de suspendare, dupã cartonaşul roşu primit în meciul din prima etapã, cu Oţelul. La meciul cu gorjenii va fi apt şi fundaşul Cosmin Bãcilã, care, la partida cu Mediaşul, a fost bolnav şi a fost înlocuit de Ştefan Stoica la pauzã.
Fotbaliştii nu vor fi amendați
Pentru cele douã înfrîngeri de pe propriul teren, fotbaliştii de la Internaţional nu vor fi amendaţi de conducerea clubului. Preşedintele lor, Emanuel Marinescu, spune cã în regulamentul de ordine interioarã al clubului nu sînt prevãzute sancţiuni atunci cînd pierd meciurile de acasã. „Este de ajuns pentru ei cã nu îşi primesc prima. În opinia noastrã, nu sînt mai motivaţi atunci cînd sînt amendaţi. Ei sînt conştienţi cã, dacã vor cîştiga pe teren, îşi primesc banii la timp şi de aceea trag pentru acest lucru“.
Cautã doi fundaşi
Dupã accidentarea lui Popa, care a fost diagnosticat cu rupturã de ligamente şi va lipsi şase luni, conducerea clubului cautã doi fundaşi centrali pentru a acoperi acest post. Şefii clubului susţin cã au variante pentru a întãri compartimentul defensiv şi vor anunţa în cîteva zile numele celor doi jucãtori cu care vor sã întãreascã apãrarea. Defensiva a fost punctul slab al Interului în acest început de retur, Interul primind cinci goluri în trei meciuri.andjelkovic_miodrag

Andelcovic poate debuta

Nemulţumit de randamentul pe care l-au dat atacanţii în primele trei etape ale acestui tur de campionat, antrenorul Ştefan Stoica intenţioneazã sã-l titularizeze pe sîrbul Milorad Andelcovic, care, în sezonul trecut, a evoluat la adversarul pe care îl vor întîlni piteştenii duminicã. Atacantul sîrb este de cîteva sãptãmîni la echipã şi s-a pregãtit cot la cot alãturi de piteşteni. „Este un vîrf puternic, iar dacã este pregãtit din punct de vedere fizic, va intra în meciul cu Pandurii“, a declarat preşedintele Emanuel Marinescu.

Pe langa Andelcovic, Internaţional Curtea de Argeş şi-a întărit lotul si cu Nasser Menassel, originar din Algeria, dar deţine şi cetăţenie franceză. Are 28 de ani şi joacă pe postul de fundaş. Internaţional îl mai legitimase şi pe Cătălin Catană, tot liber de contract, dar a fost ulterior împrumutat celor de la Jiul Petroşani.

Sursa: Curier.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: