Jucatorii si antrenorul asteapta finalizarea lucrarilor de la stadionul din Curtea de Arges


La conferinţa de presă organizată ieri de către clubul Internaţional Curtea de Argeş, tehnicianul Ştefan Stoica a scos la suprafaţă mai multe aspecte legate de partida pierdută etapa trecută în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, cât şi de meciul pe care alb – roşii îl vor disputa duminică la Târgu Jiu, împotriva echipei locale. Antrenorul argeşenilor a declarat că este puţin supărat că nu a smuls niciun punct etapa trecută, însă a promis că Pandurii vor duce viaţă grea cu ei în această rundă.
„Sunt puţin supărat pentru că am pierdut un meci aşa zis «acasă», iar acum trebuie să ne ducem crucea. Tot echilibrul s-a rupt după pauză, din păcate. A fost cea mai urâtă repriză din viaţa mea. Nu am primit niciodată 4 goluri, nici ca antrenor, nici ca jucător. A fost prins într-o situaţie extrem de dificilă. A trebuit să improvizez foarte mult, i-am sucit pe toate părţile şi s-a ajuns unde s-a ajuns. Băcilă a avut temperatură, a fost răcit şi a jucat prima repriză pentru că a avut el do-rinţa asta. Gado s-a accidentat, pe Florin Popa îl pierdusem din cursul săptămânii. Kone stă mereu prin avioane din cauza convocărilor la Naţională. În minutul 55 am epuizat toate schimbările. Liga I este foarte dură. Ca echipă, încă nu avem ritmul pe care mi-l doresc, pentru că este greu să realizezi o relaţie între doi oameni, dar între 22?“, a declarat Ştefan Stoica.

Se caută în continuare soluţii
„Vom lua măsuri, ne vom despărţi de nişte jucători, vor veni alţii şi tot aşa, până vom găsi formula perfectă. Vor pleca Bier, Jianu, pe Mutu îl vom împrumuta, vor veni săptămâna viitoare doi jucători de culoare, l-am adus pe Izvoranu, aştept ca cei doi veniţi, sârbul şi algerianul să îşi intre în formă cu pregătirea fizică. Deci soluţii sunt. Trebuie s-o scoatem cumva la capăt. Copiii care au rămas pe teren etapa trecută s-au cam încurcat. Sunt foarte cruzi pentru a duce o luptă cu Gaz Metan. La experienţa lor, nu pot ţine ritmul un meci întreg. A fost şi acel moment psihologic la 1 – 1, când a ratat Stoianof, plus alte aspecte care ne-au defavorizat.“, a declarat tehnicianul celor de la Internaşional, Ştefan Stoica.

Vor şi ei casa lor
„Meciurile de acasă nu sunt acasă. Noi jucăm pe teren neutru. Şi acest aspect să ştiţi că ne defavorizează foarte mult. Psihologic, este un dezavantaj clar, nu numai pentru jucători, cât şi pentru mine, ca antrenor. Tocmai de aceea, cred că vom obţine mult mai multe succese la partidele considerate în deplasare, pentru că acelea sunt adevăratele meciuri pentru noi.“, a declarat Ştefan Stoica.

Fane Stoica, impresionat de mijlocul Pandurilor
„Duminică vom avea un meci foarte greu la Pandurii. Echipa din Târgu Jiu are una dintre cele mai pu-ternince linii mediene din ţară. Este o echipă echilibrată, care reuşeşte de ani de zile să se menţină în Liga I. Urmează două jocuri din care trebuie să luăm două puncte. Le-am explicat şi copiilor lucrul acesta. Le-am spus că dacă nu ne menţinem în grafic, ne va fi extrem de greu mai târziu. Va urma apoi acea pauză de două săptămâni, pe care o aştept cu sufletul la gură. Sper ca atunci să profităm de moment şi să creăm legături cât mai strânse între jucători.“, a declarat tehnicianul celor de la Internaţional.

„Pandurii o să aibă probleme mari cu noi!“
„Băcilă este la zi cu antrenamentele. Se pregăteşte normal şi va fi apt pentru jocul cu Pandurii. Îl avem la dispoziţie şi pe Izvoranu, care de ieri ni s-a alăturat. Este jucătorul nostru 100%. Experienţa cu Gaz Metan este un duş rece pentru noi şi sper să ne fi prins bine. Pandurii o să aibă probleme mari cu noi, pentru că sunt sigur că jucătorii mei vor lupta pentru orice minge. Nu mai există la ora actuală echipe bune şi echipe slabe.“, a declarat Fane Stoica.

La Targu Jiu, fara suporteri
Pentru aceasta deplasare suporterii Interului Curtea de Argeș nu vor merge împreună cu echipa la Târgu-Jiu, cu toate ca la mijlocul săptămânii își anunțaseră dorința de a face deplasarea cam 50 de fani ai echipei din Curtea de Arges. Rămâne sa trăim cu speranța ca în viitor va exista o mai buna organizare.
Forza Inter!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: