Suporterii spera ca Inter sa-si revina


După trei meciuri disputate pe prima scenă a fotbalului românesc, Internaţional ocupă poziţia a 14-a cu numai trei puncte acumulate. Deşi cei mai sceptici suporteri se grăbesc să spună că, în acest sezon, echipa patronată de Benone Lazăr va fi una dintre pretendentele la retrogradare, mai sunt şi fani care au încredere în tehnicianul interist că va salva corabia de la scufundarea în eşalonul secund.
Nicoleta Ilie: „Chiar eu vorbeam cu soţul meu, noi fiind fani ai fotbalului, că anul viitor s-ar putea să avem trei reprezentante în eşalonul secund. Avem o oarecare doză de pesimism pentru că Internaţional nu a făcut cine ştie ce investiţii”.
I.G.: „Pe Internaţional o aşteaptă un sezon extrem de dificil şi acest lucru a început să fie vizibil chiar din prima etapă, când a pierdut acasă cu Oţelul. Se vede clar că încă mai există emoţiile, care sunt iminente, mulţi dintre fotbalişti nejucând niciodată în primul eşalon. Eu cred că până la urmă lucrurile se vor aşeza pe un drum normal pentru elevii lui Ştefan Stoica  şi vor evita retrogradarea. E mai greu la început întotdeauna, dar cu timpul vor începe şi ei să prindă mai mult curaj”.
Doru Guran: „Internaţional îşi va reveni, dar va mai avea câteva şocuri în genul celui cu Gaz Metan, pentru că echipa nu este încă rodată. Eu personal nu cred că interiştii vor retrograda”.
Bogdan Manolescu: „Internaţional îşi va îndeplini obiectivul, acela de salvare de la retrogradare; Ştefan Stoica este un antrenor ambiţios care nu va depune armele cu una, cu două”.
Răzvan Dobrescu: „Ar fi păcat să retrogradeze, Internaţional are o trupă tânără şi cred că este printre puţinele echipe care vor juca curat în această ediţie de campionat. Ştefan Stoica este un antrenor care va reuşi s-o salveze de la retrogradare pe Internaţional, eu aşa cred”.

Voi ce parere aveti? Se va salva International de la retrogradare?

Sursa Argesul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: