Stefan Stoica: „Am obtinut 3 puncte foarte, foarte mari”


Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat că jucătorii săi au obţinut 3 puncte foarte stefan_stoicaimportante după victoria de la Târgu Jiu, graţie cărora vor avea linişte să pregătească următoarele partide.

„Aşa e în viaţă, uneori câştigi, alteori pierzi. Am am obţinut 3 puncte foarte, foarte mari pentru noi. Am crezut în această echipă din prima zi în care am mers la Piteşti, chiar dacă am încropit-o în două-trei săptămâni. Sunt 3 puncte care ne ţin la 0 în clasamentul adevărului.Noi vrem sa ramanem in prima liga, dar avem de parcurs un drum lung si greu” , a declarat Ştefan Stoica după victoria obţinută în faţa Pandurilor în ultimul minut de joc, scor 3-2.
Tehnicianul a mai spus ca echipa sa mai are nevoie de cateva transferuri ca sa rezinte in Liga I si a explicat ca a decis sa il faca pe tanarul Radut capitanul echipei, „pentru ca e un jucator foarte valoros, care va creste”.

De partea cealaltă, antrenorul Sorin Cârţu s-a declarat extrem de dezamăgit de eşecul echipei sale. „Sunt foarte supărat. Este un rezultat nemeritat, pentru ca adversarii au avut trei șuturi pe poarta, au dat tre goluri si au obtinut victoria cu multa sansa, insa cei de la Curtea de Arges au dat un exemplu despre cum trebuie sa joci in deplasare”, a spus Cartu plin de manie.

Noi ce sa zicem? Bine ca nu a declarat ca International a avut doua ocazii si a dat trei goluri:). Domnule Cartu, se pare ca din tribuna ați văzut altfel  meciul, dar va zicem noi cum a stat treaba pe teren, International a fost peste elevii dumneavoastră din toate punctele de vedere, asa ca va rugam nu ne întristați și sa ne arătați cât de frustrat sunteți, va cunoastem de cand antrenati la Fc Arges, si va rugam sa acceptați cu demnitate victoria pe care echipa lui Ștefan Stoica a purtat-o impotriva formației pe care o antrenați.

Momentan, International Curtea de Argeș ocupa poziția a 10 a clasamentului, cu 6 puncte, urmând ca peste patru zile sa întâlnească pe teren propriu echipa clasata pe primul loc, Fc Brasov.

Foto: fcinternational.ro

update: Stefan Stoica la conferinta de presa ce a avut loc dupa victoria impotriva Pandurilor

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: