Respect reciproc intre Curtea de Arges si Brasov


Cu două zile înainte de meciul direct din runda a cincea a Ligii 1 la fotbal, reprezentanţii grupărilor Internaţional Curtea de Argeş şi FC Braşov au dat dovadă de echilibru şi respect reciproc în declaraţii.
„Pentru noi, va fi extrem de greu. Braşovul este o echipă formată în doi ani, organizată, disciplinată tactic, cu jucători de mare valoare şi care primeşte greu gol. Însă, în fotbal, nimic nu este sigur şi consider că avem şansa noastră. După victoria de la Tg. Jiu avem un moral ridicat, dar nici un meci nu seamănă cu altul”, declara „principalul” argeşenilor, Ştefan Stoica.
Din tabăra „galben-negrilor”, preşedintele executiv Dinu Gheorghe a opinat: „Vom întâlni o echipă care a dat dovadă de entuziasm în acest debut de campionat. Adversarii au câştigat clar şi meritat în runda precedentă şi nu ne va fi deloc uşor. Oriunde mergem, noi vrem să luăm puncte şi acum dorim să «scoatem» maximum din acest duel”.
Acum , vine o intrebare oarecum fireasca. Chiar trebuie sa ne respectam atât de mult adversarul? Poate ca ar trebui sa fim puțin mai rai si sa nu-i primim cu bratele deschise, ci sa-i primim cu dorința de a marca golurile care sa ne asigure victoria.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: