Azi jucam cu Brasovul


Astăzi se vor disputa primele partide din etapa a V-a din Liga I la fotbal. Una dintre aceste confruntări se va disputa la Mioveni şi va aduce faţă în faţă pe Internaţional Curtea de Argeş şi FC Braşov. Acest meci se anunţă unul mai mult decât interesant dacă privim evoluţiile celor două formaţii în acest debut de cam-pionat. Avem pe de o parte pe Internaţional, care chiar dacă a obţinut 6 puncte în acest debut de campionat, nu a reuşit să strângă niciun punct pe teren propriu, iar de cealaltă parte este FC Braşov, o grupare care este fără dubii cea mai italienească formaţie din Liga I. Stegarii au strâns până acum 8 puncte. Pentru acest joc, Ştefan Stoica trebuie să remedieze neapărat golurile din defensiva sa, deoarece cele 7 goluri primite până acum reprezintă un mare semnal de alarmă. În faţa unei formaţii care joacă foarte bine pe fază defensivă aşa cum este FC Braşov, erorile din apărare pot fi cu greu îndreptate. Partida dintre cele două formaţii se va desfăşura cu începere de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de către postul de televiziune GSP TV.

Nae Constantin nu va juca în partida de la Mioveni.

Pentru meciul din această seară cu Internaţional Curtea de Argeş, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, nu are foarte mari bătăi de cap din punct de vedere al absenţelor. De fapt, un singur om de bază va lipsi din echipa oaspeţilor şi anume fundaşul Nae Constantin. Fotbalistul este accidentat şi nu va putea fi folosit în această seară. În schimb tot lotul „stegarilor“ este valid pentru confruntarea din această seară.

Victor Berbecaru va arbitra partida de la Mioveni

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit numele celui care va conduce la centru partida din această seară dintre Internaţional Curtea de Argeş şi FC Braşov. Astfel, acest joc va fi condus de către Victor Berbecaru. Arbitrul din Râmnicu Vâlcea nu a condus niciun meci al celor de la Internaţional, dar în schimb a fluierat 3 partide ale „stegarilor“ în ediţia trecută de campionat. În acele 3 meciuri, braşovenii au obţinut două victorii şi au pierdut un meci. Înfrângerea a venit în ultima etapă a turului de campionat, atunci când FC Braşov a fost umilită cu scorul de 4 – 0 de către FC Timişoara. Apoi au venit victoriile din retur. Mai întâi 2 – 1 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş şi 1 – 0 în deplasare la FC Vaslui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: