Optimism inaintea meciului cu Gloria


Internaţional Curtea de Argeş a plecat ieri de dimineaţă la Bistriţa în vederea meciului care va avea loc mâine împotriva Gloriei şi care va conta pentru etapa a 6-a a Ligii I la fotbal, sezonul competiţional 2009 – 2010. Tehnicianul Ştefan Stoica a declarat că s-a luat hotărârea ca să se plece mai devreme pentru ca jucătorii să nu fie obosiţi la ora partidei. „Ne-am gândit să plecăm de joi dimineaţa pentru a mai echilibra oboseala jucătorilor, fiindcă nu este bine să porneşti la atâţia kilometri vineri dimineaţa, cu o zi înaintea meciului.“, a declarat Ştefan Stoica.

La conferinţa de presă susţinută miercuri seara, antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş a declarat că echipa sa este interesată de participarea în Cupa României. „Am primit semnale din partea conducerii că îi interesează Cupa României. Acum să nu ne gândim că vom câştiga competiţia, dar vom juca me-ciurile cu toată dăruirea. Acum am şi un lot de vreo 24 de jucători cu care să abordez aceste meciuri şi lucrurile se simplifică mai mult.“, a declarat antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica.

Ovidiu Vezan este convins că Internaţional se poate impune la Bistriţa. „Noi nu ne temem de niciun adversar. Mergem la Gloria să câştigăm şi sunt convins că putem face acest lucru. Noi am mai câştigat de două ori în deplasare şi sunt ferm convins că putem face acest lucru şi la Bistriţa.“, a declarat jucătorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ovidiu Vezan. „Nu pot spune că la Mioveni avem vreun complex. Pur şi simplu, nu am reuşit să obţinem niciun punct, dar sunt convins că sigur va veni şi această primă victorie. Noi sperăm ca aceasta să vină în meciul cu Politehnica Iaşi.“, a a mai spus jucatorul lui International.

În pauza competiţionalã cauzatã de meciurile echipei naţionale cu Franţa şi Austria, conducerea clubului Internaţional Curtea de Argeş nu a stat degeaba şi a reuşit cîteva transferuri importante. Piteştenii şi-au întãrit lotul cu atacantul Daniel Stan şi fundaşul dreapta Daniel Matei, care au venit sub formã de împrumut pentru un sezon de la Unirea Urziceni, fundaşul Alin Raţiu, care a fost împrumutat de Poli Timişoara, anul trecut, la Gloria Buzãu, şi mijlocaşul Abiodun, care, în sezonul trecut, a evoluat la Timişoara. Ultimul jucãtor cu care conducerea clubului argeşean s-a înţeles este Abiodun. „Negocierile au durat trei zile şi, pînã la urmã, ne-am înţeles cu el. Abiodun este jucãtorul nostru pentru urmãtoarele douã sezoane, iar dacã vom fi mulţumiţi de el, îi vom propune prelungirea contractului. Va avea un contract destul de bunicel la echipa noastrã şi rãmîne sã confirme aşteptãrile. Nu va face deplasarea la Bistriţa, pentru cã nu este pregãtit încã de joc. Vor face deplasarea doar Matei şi Daniel Stan“, a declarat preşedintele Interului, Emanuel Marinescu. Antrenorul Ştefan Stoica este mulţumit de acest transfer. „Este un jucãtor valoros, de care aveam nevoie. A fãcut antrenamente normale cu echipa. A jucat cîte 30 de minute în amicalurile cu Braşov şi cu Universitatea Craiova şi a lãsat o impresie foarte bunã. I-am spus domnului Benone Lazãr cã mai avem trei jucãtori de ligã pe acest post şi nu era neapãrat nevoie şi de al patrulea, dar este bine cã îl avem, pentru cã se va crea o concurenţã beneficã la echipã“, a spus principalul interist.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: