Portarul australian Arcaba se simte bine la Inter Curtea de Arges


Partida de sâmbăta trecută împotriva celor de la Gloria Bistriţa a reprezentat pentru portarul Tomislav ArcabaArcaba debutul său la Internaţional Curtea de Argeş. Portarul australian, în vârstă de 24 de ani, a fost foarte mulţumit pentru faptul că a fost folosit din primul minut în confruntarea cu Gloria, el profitând astfel de ocazia ivită, pentru că Marius Popa a fost suspendat, ca urmare a eliminării din meciul cu FC Braşov.

„Meciul cu Gloria a fost unul foarte important cu mine. În acel meci mi-am făcut debutul la Internaţional Curtea de Argeş, ceea ce este foarte important pentru mine. A fost un meci dificil, dar la final am fost foarte bucuros pentru faptul că am obţinut această victorie. Este important că echipa s-a impus în acest joc, iar această bucurie a fost dublată de faptul că am jucat şi eu în acest meci.“, a declarat portarul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Tomislav Arcaba.

Portarul australian a sosit la formaţia pregătită de către Ştefan Stoica în vara acestui an. Acesta se simte foarte bine la Internaţional şi spune că antrenorul Ştefan Stoica îi ajută să treacă peste anumite înfrângeri. „Atmosfera la Internaţional este una foarte bună. Mă înţeleg foarte bine cu antrenorul Ştefan Stoica. Este un antrenor valoros, care ne dă foarte multă încredere şi ne ajută să depăşim momentele mai grele din campionat.“, a declarat portarul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Tomislav Arcaba.

Australianul este conştient că misiunea celor de la Internaţional în acest sezon este una mai mult decât dificilă, dar este convins că echipa se poate salva de la retrogradare. „Suntem conştienţi că nu vom avea deloc meciuri uşoare în continuare. Nu este deloc uşor să te lupţi cu echipe ca Steaua, Dinamo sau alte formaţii de top din România. Cu siguranţă nu vom porni ca favoriţi în aceste meciuri, dar prin foarte multă muncă ne putem îndeplini obiectivul şi anume evitarea retrogradării.“, a declarat portarul celor de la Internaţional Curtea de Argeş, Tomislav Arcaba.

Mâine cu începere de la ora 19:00, Internaţional Curtea de Argeş va întâlni pe teren propriu pe cei de la Politehnica Iaşi. Pentru acest meci portarul Interului se gândeşte doar la victorie, aceasta fiind prima de pe teren propriu din acest sezon competiţional. „Cu toţii ne gândim la o victorie pe teren propriu. Din păcate, această victorie nu a venit în primele 3 partide jucate acasă. Sper ca acest succes să vină în faţa celor de la Politehnica Iaşi, dar mai mult ca sigur nu va fi deloc uşor. În ultima etapă ei au bătut pe Universitatea Craiova, iar asta nu este la îndemâna oricui.“, a declarat portarul celor de la Internaţional Curtea de Argeş, Tomislav Arcaba.

Sursa

Un răspuns to “Portarul australian Arcaba se simte bine la Inter Curtea de Arges”

  1. The Crow Says:

    a facut un meci mare la Bistrita si ii uram
    BUN VENIT LA NOI


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: