Stirile oferite de ziarele centrale despre International


Ziarele de sport nu mai sunt ce au fost. Si lucrul acesta a putut fi sesizat de mai mult timp. Dar acum devine revoltător pentru ca încercând sa aflu cât mai multe știri despre International, am început sa urmăresc ziarele mari de sport. Acestea ofera foarte puține știri despre echipele mici, mai precis ei scriu numai despre celebrul triunghi SDR.
Dar haideți sa intram in detalii. ProSportul a scris despre victoria Internationalului la Targu – Jiu un articol foarte jenant, de câteva rânduri, iar în final nu spuneau dacă echipa noastră a câștigat sau nu. Ok, suntem o echipa mica, dar ei ca ziariști nu trebuie sa-și bată joc de meseria lor. De fapt nici nu cred ca vreun ziarist a putut sa scrie mizeria asta.

Gsp ne ofera tot aceleași știri date cu linguriţa, de obicei de la agenția de știri NewsIn. Atât. Nimic in rest. Nici o cronica despre meciuri, nimic creat de ziariștii lor. Zilele trecute am cumpărat ziarul. 1,4 ron. Mi s-a părut foarte mult, având în vedere știrile pe care le ofera. Nu am sa-l mai cumpăr de acum încolo pentru ca nu găsesc știrile care ma interesează pe mine.

In schimb ziarele locale reușesc sa astâmpere setea de informație. Ziarul Top si Curierul zilei se întrec în a oferi informaţii despre echipa noastră. Arges Express încearcă sa amintească locuitorilor Curții de Argeș ca echipa lor joaca în Liga 1 și publica cel puțin o știre per ediție despre Inter. Mai puţine știri găsim în ziarul Argeșul, dar aici nu trebuie sa criticam, pentru ca fiecare redacție are politica sa privind sportul.

In schimb în online găsesc mai multe ştiri despre International pe sport365.ro. Aici am putut citi si cronici frumoase despre meciurile Interului, imiagini in exclusivitate de la meciuri. Tot pe sport365.ro se găseşte si o secţiune de forum dedicata echipei International Curtea de Argeş. Tot un site bogat in informatii despre International este sportlocal.ro . Pe sport local exista si un forum dedicat Interului.

Așadar, dacă vreti sa aflati informatii despre International, aveti grija pe ce ziare dati banii!

Reclame
Publicat în stiri. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: