Sa-i batem pe moldoveni!


inter - univAstăzi, cu începere de la ora 19:00 se va juca partida dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Politehnica Iaşi. Meciul din această seară va reprezenta o nouă încercare pentru formaţia pregătită de către Ştefan Stoica de a obţine prima victorie pe teren propriu. Misiunea interiştilor nu va fi una foarte uşoară, pentru că moldovenii vin cu un moral destul de bun la acest meci. Politehnica Iaşi a câştigat meciul din ultima etapă de campionat, jucat împotriva celor de la Universitatea Craiova. Cei de la Poli Iaşi s-au impus cu scorul de 1 – 0. Internaţional va încerca să lege pentru prima dată în Liga I două victorii consecutive, până acum argeşenii alternând înfrângerile de acasă cu victoriile din deplasare. Înaintea partidei din această seară, Internaţional Curtea de Argeş are acumulate 9 puncte, în timp ce Politehnica Iaşi are 7 puncte strânse până acum. Acest duel va fi unul foarte interesant şi din perspectiva celor doi antrenori. Ştefan Stoica şi Petre Grigoraş s-au întâlnit de 4 ori până acum pe prima scenă valorică a fotbalului din România. Actualul tehnician al interiştilor l-a învins o singură dată pe antrenorul moldovenilor.

Ieri, clubul Internaţional Curtea de Argeş a organizat o conferinţă de presă în incinta hotelului Alcadibo. Antrenorul Ştefan Stoica a punctat mai multe aspecte, printre care victoria de la Bistriţa, meciul din această seară, în compania Politehnicii Iaşi, prezenţa echipelor româneşti în competiţiile europene.
„Sunt foarte bucuros. Venim după o victorie frumoasă la Bistriţa, am ajuns la zero la adevăr. Din păcate, până în prezent, nu am câştigat niciun punct acasă, însă suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte meciul cu Politehnica Iaşi. Suntem pregătiţi, avem 18 jucători valoroşi, iar lotul este destul de echilibrat. Nu există diferenţe valorice între ei. Oricare ar intra, şi-ar face treaba. Îmi doresc foarte mult să prindem o zi bună, în care să spargem gheaţa, iar la sfârşit să ne bucurăm de prima victorie pe teren propriu. Avem prima şansă. Am un sentiment de optimism mai puternic ca niciodată. Dacă până acum mai aveam reţineri, acum lucrurile s-au schimbat cu totul în bine. Jucătorii şi-au găsit ritmul, au început să se cunoască, să se împrietenească. La aceste aspecte a contribuit foarte mult ultima victorie. A fost extrem de importantă pentru noi.“.

„Cu excepţia lui Gado, Lazăr şi Popa, toţi jucătorii sunt apţi. Contează foarte mult acest lucru pentru noi, mai ales pentru că lotul este foarte echilibrat valoric. Gado, până îşi va intra complet în ritm va trebui să mai aştepte aproximativ patru, cinci săptămâni, plus alte patru, cinci partide în picioare. La Cătălin Lazăr lucrurile sunt mai simple, dar tot va lipsi câteva săptămâni. Popa, săracul, e operat. Sincer să fiu, nici nu l-am sunat pentru că pur şi simplu nu ştiu ce să vorbesc cu el. Trece printr-o perioadă extrem de grea. Este păcat, pentru că ne ajuta foarte mult, iar acum, va trebui s-o ia de la început“.

Sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: