„Suntem nişte handicapaţi dacă avem asemenea arbitri!”


fane

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este scârbit de ceea ce se întâmplă echipei sale, Internaţional Curtea de Argeş, din cauza arbitrilor.

„Nu e posibil aşa ceva. Este al doilea meci pe teren propriu când jucăm fără un om pe teren, iar acum, în plus, am primit şi penalty, într-o fază în care faultul a fost inexistent. Se spune că suntem un popor deşteptat, dar, de fapt, suntem nişte handicapaţi dacă avem asemenea arbitri. Am mai plătit o amedă de o sută de milioane, dar de ce să nu vorbesc? Sunt scârbit de ceea ce se întâmplă echipei noastre cu arbitrii şi îi dau dreptate lui Cornel Dinu când vorbea de comedia umană. Asta se potriveşte cel mai bine la acest meci. O să ne ia din salariu, o să ne amendeze şi o să suferim din cauza unui arbitru nebun, care nu a văzut eliminări clare în Supercupă, dar, în schimb, a dat astăzi, când nu a fost vorba despre aşa ceva. Astăzi ne-au luat punctele pe care le luăm cu atâta trudă în deplasare”, a spus Stoica.

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş a suferit, vineri, a patra înfrângere consecutivă pe teren propriu din acest sezon, în urma eşecului înregistrat în faţa echipei Politehnica Iaşi, scor 0-2 (0-2), într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I.

2 răspunsuri to “„Suntem nişte handicapaţi dacă avem asemenea arbitri!””

  1. gane Says:

    arbitrii si-au batut joc de noi si nimic mai mult

  2. mihainaidin Says:

    dar lasa ca domnu stoica a zis acum cateva etape ca este o mare rusine sa arbitreze arbitrii straini la noi in tara lasa ca ii pastram pe astia romanii ca sunt mai buni…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: