„Am pierdut cu Iaşiul din cauza arbitrului! Sigur va fi suspendat”


Finanţatorul lui Internaţional, Benone Lazăr s-a arătat nemulţumit de modul în care „centralul” Ionescu a tratat faza care a adus eliminarea lui Cornel Frăsineanu şi acordarea penalty-ului, din care Milea a înscris pentru 1-0.

„Nu sunt supărat pentru această înfrângere. Arbitrul a decis soarta jocului. Nu a fost niciodată penalty. Sunt sigur că Cezar Ionescu va fi suspendat. Nici un arbitru cu experienţă, nu ar fi acordat lovitură de la 11 metri la acea fază”, a afirmat Benone Lazăr.

Radut a ratat cu poarta goala din 3 metri

Mihai Răduţ, tânărul căpitan din lotul pregătit de Ştefan Stoica, a avut parte, ieri, de o ratare asemănătoare cu cea al lui Mihai Costea în partida de la Iaşi. Mai mult, Raduţ este de părere că nici suporterii din Mioveni care sunt prezenţi la partidele lui Internaţional nu îi ajută să obţină prima victorie de „acasă”.

„Nu m-am aşteptat să ratez. Înainte să vină mingea în dreptul meu, ma gândeam deja la gol, dar din păcate mingea a sarit în momentul în care am tras. E greu să jucăm la Mioveni, publicul e ostil şi ne condamnă jocul, deseori, în timpul meciurilor”, a declarat Mihai Răduţ.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: