Duminica, 27 septembrie, jucam cu Rapid


Azi s-a decis si programul etapei a 8-a ligii1. International Curtea de Arges va juca impotriva Rapidului duminica, , 27 septembrie, incepand cu ora 21:45. Meciul urmand sa fie transmis in direct pe GSPtv. Era si normal ca meciul sa se dispute duminica, mai ales ca vom juca miercuri in Cupa Romaniei, impotriva Minerului Mehedinti (ora 16:00, netelevizat).

Frasineanu, la a doua eliminare

Meciul cu Politehnica Iaşi a adus un nou cartonaş roşu pentru cei de la Internaţional Curtea de Argeş. Acesta a fost încasat de către mijlocaşul Cornel Frăsineanu. Fotbalistul argeşenilor se află la al doilea cartonaş roşu primit în acest sezon din Liga I. Primul a venit chiar în partida de debut a sezonului, jucată la Mioveni împotriva celor de la Oţelul Galaţi. În total, cei de la Internaţional Curtea de Argeş au primit 3 cartonaşe roşii în acest campionat. Portarul Marius Popa este celălalt jucător al trupei pregătite de către Ştefan Stoica, cu un cartonaş roşu la activ. Acesta a fost primit în înfrângerea cu 3 – 0 din faţa celor de la FC Braşov.

Traditia victoriilor in deplasare ne obliga sa castigam in Giulesti

Pana acum, au fost și trei victorii afară. Prima a fost obținutã la Dinamo, într-un joc în care gazdele au avut doi jucători eliminați mai bine de o reprizã. A doua victorie a fost obținutã la Pandurii, acolo unde s-a fãcut un joc foarte bun, iar cei care au greșit mai mult au fost gazdele. În fine, ultima victorie a fost obținutã la ultima clasatã, Gloria Bistrița, unde, iarãși, a jucat mult mai bine decît adversarul.

Ce urmeazã pentru Internațional în viitorul apropiat? O deplasare la Rapid, un joc acasã, cu Poli Timișoara, o altã deplasare la Alba Iulia și un nou joc acasã, cu Astra. Dacã ar fi sã ne luãm dupã tradiția pe care Inter a impus-o în acest sezon în Liga I, normal ar fi ca echipa lui Fane Stoica sã cîștige la Rapid și la Alba Iulia, ceea ce nu este deloc peste mînã, și sã piardã acasã, cu Timișoara și cu Astra. Dacã însã am forța un pic lucrurile, am putea spune cã aceastã tradiție ar putea fi schimbatã, cel puțin din etapa a XI-a, dacã nu mai devreme, iar argeșenii sã cîștige și meciul de acasã, cu Astra.

Rezultate de pînã acum

Acasã

 • Inter – Otelul     0-1
 • Inter – Gaz Metan    2-4
 • Inter – FC Brașov    0-3
 • Inter – Iași     0-2

Deplasare

 • Dinamo – Inter     0-1
 • Pandurii – Inter     2-3
 • Bistrița – Inter     0-1

Ce urmeazã pentru Inter

 • Rapid         (deplasare)
 • Timișoara     (acasa)
 • Alba Iulia     (deplasare)
 • Astra         (acasa)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: