Doi suspendati si patru accidentati pentru meciul cu Timisoara


La sãptãmînala conferinţã de presã de la FC Internaţional Curtea de Argeş, n-au fost nici Ştefan Stoica, antrenorul principal, nici secundul Vasile Mãnãilã, ambii având diferite probleme. În schimb, antrenorul de portari, Valentin David, le-a ţinut locul celor doi şi a spus: „Sîntem îngrijoraţi pentru meciul de luni, cu Poli Timişoara, deoarece avem doi jucãtori de bazã suspendaţi, Viera şi Frãsineanu, şi încã patru accidentaţi: Rãduţ, Vezan, Dan Matei şi Florin Popa. Rãduţ nu şi-a reluat încã antrenamentele, dupã gripa care l-a ţinut la pat mai multe zile, Vezan are fisurã de bazin – durerile i s-au urcat pe coloana vertebralã, iar Dan Matei are o micã rupturã pe inghinali şi va lipsi cel puţin douã sãptãmîni. Fundaşul Florin Popa este în convalescenţã, dupã operaţia de menisc efectuatã în Italia“.

„Este foarte bine că am picat cu Rapidul în Cupă. Este şansa noastră pentru a ne lua revanşa. În Cupa României altele sunt datele problemei. Nu se compară. În campionat alergi după puncte, pe când în cupă este vorba de calificare. Este şi mai mult timp, în caz de egalitate,  poţi avea noroc la penalty-uri. Cu Rapidul nu ne mai permitem să folosim a doua echipă.“, a declarat secundul Intenaţionalului, Valentin David.

„Sperãm ca iarna sã ne apuce cu 18-20 de puncte“

Conducerile tehnicã şi administrativã ale clubului FC Internaţional Curtea de Argeş au fãcut un plan cu meciurile pe care echipa le mai are de jucat în acest tur de campionat. „Acum avem nouã puncte, dupã opt etape, iar pînã la finalul turului mai avem de susţinut nouã partide. Sperãm ca iarna sã ne prindã cu 18-20 de puncte în clasament, pentru a pregãti în linişte returul de campionat“, spunea David.

Sursa Ziarul Top

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: