Sa plece Stoica?


Scaunul lui Ştefan Stoica, antrenorul echipei Internaţional, se clatină serios după eşecul din meciul cu F.C. Timişoara. Este inadmisibil ca, după nouă etape, să nu ai niciun punct pe teren propriu! Sunt voci care spun că singura soluţie pentru ieşirea din criza meciurilor de pe teren propriu este ca antrenorul Ştefan Stoica să fie înlocuit. Suporterii însă cred că nu aceasta este soluţia, pentru că jucătorii sunt „buba”“.

Paraschiv Dobre: „Da, să-l schimbe pe Stoica, aşa cum îi schimbă Becali. Mereu s-au făcut de râs de când au promovat, chiar dacă au bătut pe Dinamo; a fost cu noroc atunci. Dacă ar mai juca o dată cu Dinamo, ar pierde”.

Paul Andrei: „Să rămână Stoica, dar să plece din jucători; sunt mulţi incompetenţi care s-au trezit şi ei în prima ligă şi îşi dau cu stângu-n dreptul. În meciul de luni, cu F.C. Timişoara, au jucat bine în prima repriză, eu credeam că fac egal, dar, după ce au luat gol, au căzut. E vai de mama lor dacă mai continuă aşa!”

Stelian Nae: „Eu sunt pentru rămânerea lui Stoica; de ce să-l schimbe? Jucătorii sunt vinovaţi pentru rezultatele slabe, ei joacă acolo în iarbă, nu joacă antrenorul”.

Marin Richiţeanu: „Nu Stoica este vinovat pentru rezultatele negative, ci jucătorii, la ei este cheia; mulţi dintre ei nu merită să joace în primul eşalon”.

Dumitru Băloiu: „Eu sunt oltean şi îl apreciez foarte mult pe Ştefan Stoica. Este un antrenor foarte bun, dar, din păcate, nu dispune de fotbalişti pe măsura valorii lui. De exemplu, eu nu ştiu ce caută portarul ăla Popa în echipă şi nu numai el, ar fi mai mulţi. Oricum, ei fac judeţul de râs”.

Voi ce credeti? Puteti sa lasati un comentariu sau sa votati in cadrul sondajului?

[poll id=”4″]

Monica Cristea – Argesul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: