Suporterii nu se pot cumpara!


Azi am aflat ca toate legitimațiile pentru suporteri, create la începutul sezonului (in jur de 300 de legitimații) au fost anulate. De ce? Pentru ca la meciul cu Astra mai multe persoane au plecat, la pauza, din sectorul rezervat galeriei Interului, rămânând sa vada meciul din alte sectoare ale tribunei a doua. Acest lucru enervându-l pe patronul Lazăr.

Legitimațiile au fost create pentru ca fanii fotbalului din Curtea de Arges sa vina le meciurile echipei International, iar cu timpul sa incurajeze echipa.

La primul meci a fost nevoie de 5 microbuze pentru a transporta suporterii spre Mioveni. Am fost si eu printre ei, a fost frumos, am incurajat echipa, dar am plecat oarecum dezamagiti pentru ca am fost invinsi. La al doilea meci, am printat cateva foi cu numele si numarul jucatorilor de pe tricou, pentru ca la meciul cu Otelul, observasem ca nimeni nu stie ce jucatori are Interul. Foi pe care le-am impartit printre cei din tribuna. A fost iar o infrangere pentru Inter. Multi dintre cei prezenti in galerie erau dezamagiti si se gandeau ca echipa este ca si retrogradata, dar stiam ca mai e mult pana departe. Am creat la inceput lancieriibasarabilor.wordpress.com si apoi interisti.ro, impreuna cu Mihai. Adică un loc virtual de întâlnire al suporterilor acestei echipe. Pentru ca o echipa fara suporteri este precum mancarea fara sare, iar suporterii merita un canal media -siteul- unde sa discute si sa analizeze rezultatele echipei.

Suporterii lui INTER care vin de la CURTEA DE ARGEȘ nu sunt SCLAVII lui LAZĂR si nici angajații lui. Sunt simplii simpatizanti ai echipei care poarta numele orașului si o indragesc doar pentru acest lucru. Daca echipa se numea INTER TITU si Lazar era investitor nimeni din Curtea de Arges nu simpatiza cu echipa si nu avea nevoie de legitimatii!!!

Nu ma afectează deloc decizia luată de conducere, dar ma doare pentru ca știu ca sunt multi copii care vor sa ajunga la meciuri si pot devenii adevarati fani ai echipei. Ma deranjeaza pentru ca cei din conducere nu stiu sa-si atraga suporterii si pentru ca stiu ca managementul sportiv nu are nimic deaface cu tirurile si vanzarea pieselor auto ;).

Este una dintre cele mai proaste decizii pe care putea sa le ia conducerea clubului si ar fi bine sa revina asupra ei! Nu poti sa fortezi oamenii sa strige INTER INTER !!!! 90 de minute. Daca li s-a luat de oamenii care veneau la meciuri, atunci sa o spuna drept.

Daca au impresia ca Inter Curtea de Arges are prea multi suporteri, atunci cu ei o sa ramana! O sa ramana cu 50 de oameni care vor merge la meciuri pe baza de invitatii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: