Azi aflam adversara din sferturi


Astăzi, la Casa Fotbalului, începând cu ora 16:00, va avea loc tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României la fotbal, ediţia 2009 – 2010. Se va folosi sistemul urnelor valorice, urna A conţinând echipele care ocupa primele 6 locuri în campionat, iar urna B, restul. Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat prin care a anunţat toate regullile care vor fi aplicate în această fază a celei de-a doua competiţii fotbalistice din România, ca importanţă:
„Conform art.32.6.1 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, pentru tragerea la sorţi a jocurilor din sferturile de finală, echipele calificate sunt repartizate astfel:
În urna A: echipele clasate pe locurile 1-6 în campionatul ediţiei precedente, adică
•  SC DINAMO 1948 SA BUCUREŞTI
•  SCS FC CFR 1907 CLUJ SA
•  SC SPORTING CLUB VASLUI
În urna B: celelalte echipe din Liga I, participante în campionatul ediţiei în curs, respectiv,
•  SC FC BRAŞOV SA
•  AFC GLORIA 1922 BISTRIŢA
•  SC FC U CRAIOVA SA
•  CS ASTRA PLOIEŞTI
•  FC INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ
Se împerechează trei echipe din urna A cu tot atâtea echipe din urna B şi, în conti-nuare, cele două echipe rămase în urna B între ele. Pentru toate jocurile, echipa organizatoare se stabileşte prin tragere la sorţi. Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorţi. În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă, conform art.32.9.din ROAF.“
Sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, ediţia 2009 – 2010 se vor disputa în perioada 17, 18 şi 19 noiembrie.

Începând cu ora 16:00 vom anunta pe interisti.ro detalii de la tragerea la sorti de la Casa Fotbalului. Deci nu uitati sa verificati pe interisti.ro cu cine va juca Inter in sferturi!

Din sondajul realizat pe  site reiese ca suporterii doresc un adversar mai slab, Astra sau Gloria Bistrita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: