Mihai Răduț stă o lună


Mijlocaşul Interului Mihai Rãduţ va lipsi cel puţin o lunã de pe teren, dupã ce ieri a fost operat la Bucureşti. Fotbalistul lui International a suferit o fracturã de pomete la meciul de duminicã contra FC Vaslui. În ultimul minut de joc al primei reprize, jucãtorul argeşean a fost lovit cu capul în obraz de un adversar şi a rãmas la pãmînt. Dupã ce a primit îngrijiri medicale, Rãduţ a fost transportat de urgenţã la Spitalul Judeţean Vaslui, pentru investigaţii suplimentare. Medicii moldovenii i-au pus diagnosticul, iar ieri jucãtorul a mers la Spitalul Municipal din Bucureşti, unde a fost operat.
Antrenorul Ştefan Stoica spune cã elevul sãu este în afara oricãrui pericol, însã va lipsi o perioadã destul de lungã de pe teren:

Rãduţ este acum ok. A fost operat şi nu mai are nimic. Se va reface, dar va trebui sã ia o lunã de pauzã. Cînd eram în Grecia, şi Protasov a suferit o asemenea accidentare. I s-a recomandat şi lui o lunã de pauzã, însã a putut juca dupã trei sãptãmîni. Sper sã fie aşa şi în cazul lui! Cred cã doar douã-trei etape va lipsi de pe teren. Este o mare pierdere pentru echipã, dar va trebui sã ne descurcãm şi fãrã el. Este bine cã nu s-a întîmplat altceva mai grav. Sãnãtatea sportivului şi a oricãrui om este pe primul loc. La acea fazã, jucãtorul de la Vaslui trebuia sã primeascã direct cartonaşul roşu. Conform regulamentului, cînd integritatea fizicã a unui jucãtor este pusã în pericol, fotbalistul care a lovit trebuie sã fie eliminat. Va trebui sã ne descurcãm de acum încolo şi fãrã Rãduţ şi cred cã am destui jucători în lot care îl pot suplini. Obiectivul nostru în acest tur de campionat este sã facem 18-19 puncte, şi cred cã îl putem îndeplini. Mai sînt cinci etape de jucat şi putem strînge punctele pe care ni le-am propus. În retur vom fi mult mai puternici şi nu vom avea nici un fel de problemã cu evitarea retrogradării.

Noi, suporterii, ne bucuram ca Mihai Răduț este sănătos si il așteptam pe gazon ca sa ii stigam numele. In al doilea rând ne bucura optimistul antrenorului Ștefan Stoica și sa speram ca vorbește în cunoștința de cauza.

Sursa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: