Daca invingem pe Craiova ramanem in Liga I


Stefan Stoica are mare încredere în fotbaliştii lui dupã ce, în ultima perioadã, jocul echipei a crescut de la meci la meci:

„Este un joc de care pe care. Şi ei, dar şi noi avem emoţii în privinţa retrogradãrii. O victorie cu Craiova ne-ar asigura în proporţie de 90% rãmînerea în Liga I. Încep sã am mare încredere în lotul pe care îl am la dispoziţie. Devenim din ce în ce mai agresivi şi sîntem pe un drum bun. O sã ne vindem foarte scump pielea de acum încolo. Eu aş fi vrut ca Universitatea sã nu piardã la Urziceni în minutul 93“, a precizat antrenorul principal al grupãrii din Ştrand.

Fost jucãtor şi antrenor la U. Craiova, Stoica spune cã nu este loc de resentimente la meciul de astãzi şi le cere jucãtorilor lui sã evolueze fãrã stres în confruntarea cu oltenii. „Pentru mine nu este un meci special, chiar dacã trecutul meu se leagã de Universitatea Craiova. Le voi cere fotbaliştilor mei sã joace fãrã stres şi sã-şi dea sufletul pe teren, pentru a obţine cele trei puncte puse în joc, care sînt vitale pentru noi. Cu siguranţã, Craiova nu va veni la Mioveni pentru un punct. Va dori trei puncte, pentru a ieşi din zona minatã a clasamentului. Dacã vom cîştiga, fiecare dintre noi va trãi mai bine, pentru cã urcãm în clasament. Fotbaliştii sînt conştienţi de acest lucru, pentru cã, dacã nu aduc bani acasã, nu au ce sã le cumpere copiilor. Nu trebuie sã ne relaxãm nici un moment. Vor avea destul timp de relaxare cînd vom intra în vacanţã. În cele trei sãptãmîni de pauzã, îi las sã mãnînce jumãri, cîrnaţi, varzã muratã şi tot ce vor ei. Acum aceste lucruri sînt interzise“.

Principalul Interului nu regretã faptul cã, dupã ce a reuşit sã elimine Rapidul din Cupa României, antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, a fost demis de George Copos: „Nu mã simt vinovat cã Hizo a fost demis. Asta este viaţa antrenorilor şi ştii de la început ce riscuri îţi asumi. Asemenea lucruri i se pot întîmpla oricui. Eu aş vrea sã cîştigãm toate meciurile, iar patronii adversarilor sã îi dea pe toţi antrenorii afarã“.

Sursa Curier.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: