Răduţ a fost la 10 mm de moarte!


Accidentat grav în partida pe care Internaţional Curtea de Argeş a pierdut-o în faţa Vasluiului în etapa a XII-a Ligii I,

PB060034 (Large)

scor 0-1, Mihai Răduţ a suferit o intervenţie chirurgicală care îl va ţine departe de gazon până în retur.

La finalul primei reprize de la Vaslui, mijlocaşul argeşean s-a ciocnit violent cu Serge Akakpo şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Fotbalistul a fost apoi trimis la Bucureşti, unde a fost operat.

Mă simt bine acum, dar sper să treacă cât mai repede. Au fost momente foarte grele, m-am speriat foarte rău, mi-a parut rau că am încheiat aşa turul. Nu cred că voi mai juca în tur. Operaţia a durat vreo 40 de minute, putea să se termine urât pentru mine, însă am avut noroc. În momentul loviturii imi aduc aminte că simţeam o gaură când am pus mâna la cap şi că în salvare imi era foarte frig. M-au sunat colegii şi antrenorul, m-a bucurat lucrul asta. O să fiu alături de echipă, sper să ma recuperez cât mai repede„, a spus jucătorul lui Internaţional.

„Este al treilea caz care se întâmplă la Vaslui! Trebuie tras un semnal de alarmă!”

Vali Răduţ, fost jucator în Divizia A şi tatăl jucătorului, a început să îşi revină după şocul provocat de accidentul suferit de fiul său. Acesta este, însă, decis să ia atitudine împotriva clubului moldav, deoarece nu crede că faultul a fost întâmplător. În opinia sa, cineva trebuie să tragă un semnal de alarmă pentru modul în care jucătorii vasluieni evoluează pe teren propriu.

Nu pot să vă spun în cuvinte cum a fost, dar vă spun că au fost clipe foarte grele. Mihai a fost la 10 mm de moarte, însă e bine că a ieşit aşa. Intenţionăm să nu lăsăm lucrurile aşa. Este al 3-lea caz care se întamplă la Vaslui în asemenea mod. Nu avem nevoie de bani, dar trebuie tras un semnal de alarmă. Nu am nimic nici cu arbitrul însă se merita o sancţiune. Sănătatea lui Mihai este mai presus de toate. Juniorii noştri nu sunt promovaţi din cauza acestor jucători aduşi din afară că joacă foarte dur. Am revăzut faza de foarte multe ori şi practic acesta a intrat fără discernământ. 20 de zile are repaus Mihai, apoi urmează un control. Buza superioară şi partea stângă nu o simţea până acum, doctorii spuneau că în următoarele 6 luni o să îşi revină şi partea stângă. Sperăm să fie bine„, a declarat Vali Răduţ, tatăl jucătorului.

Sursa : Prosport

Foto : Razvan Marinescu

Anunțuri
Publicat în stiri. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: