Frasineanu sta o etapa


Comisia de Disciplinã a LPF a judecat joi problemele apãrute în etapa a 13-a a Ligii I, care s-a disputat week-end-ul trecut, printre care şi pe cea a lui Cornel Frãsineanu, care la meciul cu Universitatea Craiova, de la Mioveni, a fost eliminat de centralul Alexandru Deaconu.

Mijlocaşul Interului a primit o etapã de suspendare şi o amendã de 740 de lei. Frãsineanu este la cea de-a treia suspendare în acest tur de campionat şi nu va putea fi folosit în meciul de sîmbãta viitoare, cu Unirea Urziceni, de la Mioveni.

În afarã de cazul lui Frãsineanu, comisia a mai dezbãtut şi problema lui Alexandru Filip, la care Ştefan Stoica a renuntat acum cîteva sãptãmîni, şi a portarului Marius Popa, care cere sã îşi primeascã drepturile financiare de la Poli Timişoara. Fundaşul Interului a fãcut un memoriu la LPF, cerînd sã îşi primeascã banii de la International. Comisia a amînat decizia în acest caz pînã pe data de 17 noiembrie. In cazul lui Popa, membrii comisiei au amînat aceastã decizie tot pentru aceeaşi datã.

Sursa: Curier.ro

Anunțuri
Publicat în echipa. Etichete: . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: