Ştefan Stoica: "Avem identitate, ritm şi vom încerca să o eliminăm pe FC Vaslui"


Antrenorul grupării Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, luni, că va încerca să se califice în semifinalele Cupei României, chiar dacă în meciul cu FC Vaslui va utiliza câţiva jucători tineri, dar şi pe alţii care au evoluat mai puţin.

„Mergem la Vaslui să ne jucăm şansa şi, aşa cum am zis, o să introduc câţiva tineri, precum şi jucători care au evoluat mai puţin. Cu toate acestea, sper să facem un joc frumos. Nu îmi este teamă de nicio echipă, am mai spus-o şi o repet. Suntem o formaţie cu identitate, cu un ritm bun de joc. La momentul actual, Internaţional Curtea de Argeş poate să pună probleme oricărei echipe din Liga I”, a spus Ştefan Soica.

Tehnicianul nou-promovatei se va baza la Vaslui pe un lot format din Arcaba, Pampea, Gabriel Matei, Dan Matei, Viera, Chiricheş, Raţiu, Neagu, Băcilă, Ciucur, Vezan, Voiculeţ, Stan, Lazăr, Zăgrean, Itu, Menassel şi Claudiu Ionescu.

Totodată, în perspectiva meciului cu FC Vaslui, Stoica nu se va putea baza pe accidentaţii Răduţ, Izvoranu, Abiodun şi Stoianof, dar nici pe Frăsineanu, care este suspendat. De asemenea, Kone este convocat la echipa naţională.

FC Vaslui va întâlni Internaţional Curtea de Argeş, miercuri, de la ora 18:15, într-un joc din sferturile Cupei României.

Sursa: Newsin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: