Curtea de Argeş îl "urechează" pe Fane Stoica: "Acele afirmaţii ne prejudiciază imaginea!"


stefan-stoicaŞtefan Stoica, tehnicianul echipei Inter Curtea de Argeş, s-a plâns astăzi de tratamentul la care este supus de arbitrii, dar şi de Comisia de Disciplină. Fostul antrenor al Craiovei susţine că a primit amenzi în valoare totală de 11.000 de lei şi a făcut referire la perioada comunistă, când libertarea cuvântului nu exista.

Inter Curtea de Argeş, prin vocea vicepreşedintelui Emanuel Marinescu, se delimitează însă de afirmaţiile făcute de Fane Stoica. Oficialul argeşenilor spune că astfel de probleme se rezolvă pe cale legală, iar declaraţiile făcute de „Mourinho de România” prejudiciază imaginea clubului.

„Nu aceasta este politica echipei noastre, nu se discută în presă problemele de arbitraj. Prin aceste declaraţii se prejudiciază imaginea clubului. Dacă este nemulţumit, să respecte regulamentul şi să se adreseze comisiilor competente. Vom avea o discuţie serioasă cu domnul Ştefan Stoica şi îi vom atrage atenţia că asemenea lucruri nu se rezolvă prin presă, însă nu se pune problema să fie amendat de club. Este antrenorul nostru, am pornit la drum împreună, dar asemenea declaraţii dăunează imaginii clubului nostru”.

Ştefan Stoica :

Antrenorul celor de la Internaţional Curtea de Argeş este scandalizat de tratamentul care este supusă echipa sa în acest sezon. Ştefan Stoica a declarat că situaţia din fotbalul românesc aduce aminte de comunism, atunci când nu aveai voie să vorbeşti liber. Ca argument, „Mourinho” aduce în favoarea sa faptul că până acum a plătit amenzi în valoare de peste 11 000 de RON, situaţie incredibilă pentru o echipă nou-promovată precum Internaţional Curtea de Argeş.

„Am plătit în acest campionat amenzi în valoare totală de 11.400 de lei. La meciul de la Vaslui, din campionat, am fost amendat cu 3.200 de lei, plus două etape de suspendare pentru că am dat cu căciula de pământ. Suntem mai rău ca pe vremea comunismului. Atunci, tot mai puteai spune ceva, acum aştia vor să-ţi pună botniţa la gură. Cum spui ceva, cum esti suspendat şi amendat. Aştia ne cred proşti, dar nu suntem. O să ţip ori de câte ori vom fi dezavantajaţi de arbitri. Nu vreau altceva decât să fim şi noi lăsaţi să jucăm fotbal”, a declarat Ştefan Stoica.

Fostul tehnician al Craiovei a radiografiat etapele scurse până acum în prezentul campionat, spunând că mereu echipa sa a ajuns la un moment dat în inferioritate numerică. Soluţia lui „Mourinho”: elevii săi vor învăţa jocul 10 la 10.

„În 13 etape am primit şase cartonaşe roşii, iar noi nu suntem nici pe departe o echipă indisciplinată. Nu se poate aşa ceva. Pur şi simplu nu suntem lăsaţi să jucăm şi noi 11 la 11. Nu înţeleg pe cine deranjăm. Unii dintre arbitri ne văd mici. O să învăţăm jocul în 10 pentru că nu avem altă soluţie. Sunt foarte supărat pentru ce se întâmplă în campionatul nostru, care seamănă cu o comedie. Parcă au înebunit toţi”, a mai spus Stoica.

Publicat în stiri. Etichete: , . 2 Comments »

2 răspunsuri to “Curtea de Argeş îl "urechează" pe Fane Stoica: "Acele afirmaţii ne prejudiciază imaginea!"”

  1. mihainaidin Says:

    Stefan Stoica are dreptate. Este incredibil ce se intampla. Dan Petrescu a avut libertate din partea clubului.Incredibil

  2. Lancierul14 Says:

    conducerea nu ar trebui sa il urecheze pe MOURINHO in presa. Acesta si-a pus amprenta asupra istoriei recente a clubului, aducad cea mai mare performanta – promovarea in Liga 1


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: