Ceahlăul – Internaţional Curtea de Argeş 2-2 (1-1)


ceahlaul - interDebutul meciului a fost fulminat, Cătălin Lazăr a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 2. După un sfert de oră, gazdele şi-au revenit din şoc, iar Ferariu a prins un şut senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 16 metri şi a adus egalarea pe tabela de marcaj. Era 1-1, iar până la pauză s-a jucat deschis de ambele părţi.

Prima parte a reprizei secunde nu a mai fost atât de spectaculoasă, dar ultimele douăzeci de minute au fost extrem de animate, fiecare dintre echipe trecând pe lângă înscrierea golului ce ar fi adus victoria. Totuşi… Ceahlăul a marcat în minutul 80 prin Cebotaru, din patru metri, şi când gazdele se pregăteau să sărbătorească victoria, în minutul 90, Voiculeţ a adus egalarea în contul echipei oaspete. Era 2-2 şi, imediat, căpitanul gazdelor, Viţelaru a fost eliminat de pe teren, Ceahlăul tremurând pentru rezultatul de pe tabelă până la ultimul fluier al arbitrului.

În urma acestui rezultat Curtea de Argeş face 16 puncte şi urcă pe locul 14, în timp ce Ceahlăul a acumulat 10 puncte, dar rămâne pe ultimul loc în clasament.

Internaţional: Popa – Matei (D. Stan 82), Viera, Raţiu, Neagu – C. Lazăr (Itu 60), Voiculeţ, Vezan, Menasser (Abiodun 75), Frăsineanu – Zăgrean. Antrenor: Ştefan Stoica.

Ceahlăul: Roheţki – Burlacu, Ferariu, Viţelaru, Barna – Bădescu, Achim, Cebotaru, Rudison (D. Prodan 74) – Ibrahim, Doicaru (Gafiţa 46, Rotaru 85). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Ibrahim 64, Burlacu 67 / Negru 41, Raţiu 60, D. Matei 79, Voiculeţ 87

Cartonaş roşu: Viţelaru 90

Arbitri: Teodor Crăciunescu – Eduard Crângaşu, Stelian Slabu

Stadion: Ceahlăul; Spectatori: 2.000

Publicat în stiri. Etichete: , . 2 Comments »

2 răspunsuri to “Ceahlăul – Internaţional Curtea de Argeş 2-2 (1-1)”

  1. dany Says:

    se putea mai mult. pacat…

  2. tykryt Says:

    se putea castiga lejer, la fel de mult cu se putea pierde meciul asta. bine ca s-a terminat la egalitate. este un punct in clasament


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: