Stoica: Am revenit când nimeni nu se mai aştepta


stoica_stefanAntrenorul Stefan „Mourinho” Stoica a declarat la finalul meciului de la Piatra Neamt ca rezultatul meciului este corect „puteam să şi pierdem, cum, de altfel, puteam să câştigăm la ultima fază a meciului. Am luptat ca echipă, am fost agresivi, nu ne-am mulţumit cu egalul aici. Contrar cursului jocului, gazdele au marcat golul doi, însă noi am revenit când nimeni nu se mai aştepta, prin golul lui Voiculeţ. E bun şi egalul, chiar dacă am avut multe ocazii clare. Ne-au lipsit mulţi jucători de viteză în acest meci. În ghinionul nostru am fost norocoşi la sfârşit”.

Ştefan Stoica a precizat că lupta pentru rămânerea în prima ligă este strânsă, orice formaţie putând să retrogradeze de la locul zece. „Etapa trecută, Ceahlăul merita mai mult la Craiova şi, cu puţin noroc, putea să câştige. Pentru Ceahlăul nu s-a terminat totul, chiar şi în situaţia lor. De la locul zece în jos, toate echipele tremură. Cu două victorii legate orice echipă din subsolul clasamentului poate ieşi din zona retrogradării. Doar Braşovul se poate considera scăpată de retrogradare, restul de zece pot retrograda”, a explicat tehnicianul.

Antrenorul adversarilor din meciul de azi, Gigi Multescu a spus: „Se poate spune orice despre acest joc. Puteam să pierdem, puteam să şi îl câştigăm, pentru că am avut jocul în mână, dar lipsa de experinţă a dus la această remiză. După ce se termină turul o să spun mai multe. În prima repriză am fost surprinşi în joc de tehnicitatea adversarului şi cu presiunea exercitată de cei cinci jucători din linia de mijloc, dar ne-am surprins şi noi cu greşelile noastre de care nu scăpăm. În repriza a doua am reaşezat lucrurile printr-un sistem 4-3-3, iar pentru că nici Doicaru, nici Ibrahim nu au fost inspiraţi l-am băgat pe Gafiţa care, cu mai multă inimă, a adus mingea în faţă. La 2-1 am încercat să securizez rezultatul. Toată lumea îmi cerea să nu-l bag pe Rotaru, pentru că e lipsit de experienţă, dar a jucat fără greşeală din punctul meu de vedere”, a spus Mulţescu.

In alta ordine de idei, antrenorul formaţiei nemţene a criticat prestaţia arbitrului Teodor Crăciunescu, spunând că a condus scandalos în prima repriză. „În cel mai rău caz îi dădea galben. Eram cu ochii pe Viţelaru la faza respectivă, însă Teo Crăciunescu e original în felul său de a arbitra. În prima repriză a arătat un arbitraj scandalos, cu multe decizii date invers. Şi la faza golului doi al oaspeţilor a greşit, nu a dat fault la Abiodun şi nici henţ pentru noi”, a acuzat Mulţescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: