Ştefan Stoica: "Cu Steaua o să joc full-atac, nu o să ţin cont de nimic"


stefan_stoicaAntrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat vineri că va miza totul pe cartea atacului în partida cu Steaua, din ultima etapă a turului, deoarece echipa porneşte ca outsider şi nu are nimic de pierdut adoptînd această tactică.

„Cu Steaua o să joc full-atac, nu o să ţin cont de nimic. Chiar vorbeam cu băieţii şi le-am spus că vreau să văd cea mai ofensivă echipă, nu au ce să piardă. Nu mă interesează cum, dar vreau să ne întoarcem cu un punct. Poate să fie cel mai prost joc din istoria echipei, să dea Steaua 10 bare, să joace numai ei, dar să înscriem noi”, a spus Stoica, fost secund la Steaua în perioada cînd gruparea din Ghencea era pregătită de Oleg Protasov. Stoica nu se va putea baza în acest meci pe serviciile lui Răduţ, Popa şi Izvoranu, toţi accidentaţi.

Tehnicianul afirmă că echipa sa are şanse mari să evite retrogradarea în acest sezon deoarece jocul a crescut mult din vară şi pînă acum. „Deşi am devenit o echipă puternică, ne lipseşte norocul. Poţi să fii tu cel mai bun, dar fără un gram de noroc, nu faci nimic. Problema noastră a fost că am primit goluri din faze fixe. Totuşi, noi am construit uşor o echipă disciplinată, cu un joc de pase foarte bun. Trebuie să rămînem deasupra liniei de retrogradare, asta e clar. În următoarele 18 meciuri ne vom da sufletul, dar de retrogradat, nu retrogradăm”, a spus acesta.

Partida Steaua-Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a 17-a a Ligii I, se va disputa duminică de la ora 16:00. În clasament, gazdele ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, în timp ce Internaţional se află pe 15, cu 16 puncte acumulate.

Anunțuri
Publicat în stiri. Etichete: , , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: