Interistii au inceput pregatirile pentru retur


Interistii au revenit ieri din vacanta, dupa o pauza de aproape o luna. Echipa nu a facut în prima zi nici un antrenament, efectuand, în schimb, vizita medicala la policlinica din Craiova.

Reunirea lotului a avut loc dimineata, la Bascov, la sediul Lazar Company, acolo unde fotbalistii au fost asteptati la ora 8.30. Practic, prima întalnire pe 2010 a însemnat doar o sedinta in care patronul Benone Lazar a prezentat noul staff al echipei: Ionuț Badea – principal, Dragos Radu – secund, Vasile Stan – antrenor cu portarii, Luigi Maione – preparator fizic. Acestia au fãcut cunostiinta cu jucatorii pe care ii vor antrena în 2010 pentru a salva echipa de la retrogradare, dupa care Badea le-a spus ca are încredere în realizarea obiectivului si ca pentru el nici unul nu este titular si ca toti pornesc cu aceleasi sanse.

Imediat dupã terminarea discutiei cu jucatorii, de la sediul firmei Internațional Lazar Company, patronul echipei și antrenorul principal au plecat la Curtea de Argeș. Benone Lazãr și Badea au dat o fuga, din cate se pare, la stadionul din localitate, cei doi discutand despre proiectul care se deruleaza la FC Internațional si despre baza sportiva din orasul Basarabilor.

Au revenit Florin Popa și Raduț

La reunirea lotului au fost prezenți și jucãtorii care au avut probleme medicale grave în turul campionatului. Astfel, Mihai Rãduț, care a suferit cu șase etape înainte de final o fractura de pomete, în meciul de la Vaslui, și Florin Popa, care a avut o rupturã de ligamente încrucișate, sînt acum refacuti complet, iar ieri au fost printre cei mai voiosi oameni din lot.

Bogdan Apostu a fost singura noutate din lot care a venit la reunire. Atacantul a semnat un contract pe doi ani și jumãtate, fiind transferat de la echipa maghiarã Diosogyor, unde a fost în tur. Apostu a mai jucat în țarã la Corvinul, UTA, Oțelul și Farul, iar în strãinãtate la Nyireghyhaza, Bnei Sahkin și Diosogyor și are 28 de ani.

Singurul jucãtor care nu s-a prezentat la reunire a fost Emanuel Kone, care se aflã cu naționala Costei de Fildeș în Angola, la Cupa Africii pe Națiuni.

Obiectivul lui Badea: ramanerea în Liga I!

Pornind la drum cu Internațional, Ionuț Badea și-a stabilit și obiectivele pentru noul sezon. Dupã cum era de așteptat, un prim obiectiv este redresarea echipei din situația mai dificilã în care se aflã, însã tehnicianul are și un plan pe termen mai lung. Dupã ce a stat de vorba cu jucãtorii Interului, dar si cu patronul Benone Lazãr, Ionuț Badea a declarat:

„Este un nou început pentru mine. Obiectivul nostru este clar, evitarea retrogradãrii. În aceastã vacanțã mi-am cunoscut noii elevi din punct de vedere sportiv, iar acum urmeaza si o cunoaștere umana. În perioada urmãtoare vom efectua un cantonament la Pitesti, apoi vom pleca într-un stagiu de pregatire centralizatã în Antalya. Dintre noutãți, astazi a venit la reunire Bogdan Apostu, însa este posibil sa mai vina si alti jucatori în perioada urmatoare“. De asemenea, la preluarea lui International, Badea a spus cã a ales echipa din Curtea de Arges deoarece i-a plãcut foarte mult proiectul de viitor de aici si ceea ce se vrea sa se faca la Centrul de Copii și Juniori.

Roș –  albii au efectuat ieri, la Policlinica sportivã din Craiova, vizita medicalã. Lotul a plecat din Pitești puțin dupã ora 9.00, programarea la doctor fiind dupã 11.00. Jucãtorii au fost însoțiți de antrenorul secund Dragoș Radu, cel care a urmarit cu atentie prezentarea fotbalistilor la fiecare cabinet, dar și de unul dintre oficialii clubului. Vizita medicalã a fost trecutã cu succes de toti componentii lotului, neexistand probleme deosebite cu nimeni. „Am iesit bine la tot. Nu stim deocamdatã concluziile, dar, din cate am vãzut, nu sunt probleme. Nici macar la greutate. În cateva zile vor veni si rezultatele finale“, spunea secundul Dragoș Radu. Interistii au stat ieri pentru efectuarea vizitei medicale aproximativ cinci ore, ei ajungand la Pitesti spre seara.

Grupaj de stiri preluat de la Curier.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: