Bogdan Apostu: "In doi ani sper sa joc cu Inter intr-o cupa europeana"


Bogdan Apostu s-a transferat, în aceastã iarnã, de la formația maghiarã Diosogyor la Internațional. Atacantul are încredere în proiectele de viitor ale roș-albilor și sperã sã ducã echipa în cîțiva ani în cupele europene.

Bogdan, cu ce gînduri la Internațional?

– Cu gînduri mari… Dacã nu credeam în proiectul acesta, nu eram aici. Nu renunțam la o sumã destul de mare pentru a juca în Liga I. Și spun asta fiindcã este o diferențã destul de mare între contractul pe care îl aveam în Ungaria și cel de acum, de la Inter. Îmi doresc sã fie bine însã, iar echipa sã meargã cum trebuie.

La ce te referi cînd vorbești despre proiectul Internațional?
– La ceea ce vrea dl Lazãr referitor la baza de pregãtire și la toate celelalte lucruri privind clubul și echipa, inclusiv rezultatele. Acum, bineînțeles, obiectivul este salvarea, dar de la anul, acesta va fi mult mai îndrãzneț, iar într-un an – doi, vrem neapãrat sã ajungem sã jucãm într-o cupã europeanã. Se poate realiza acest lucru aici și toți sîntem încrezãtori.

Cum ai ajuns sã fii în vizorul Interului?
– M-a sunat dl Lazãr și m-a ofertat. Dar la recomandarea lui Badea. E normal, pentru cã antrenorul decide cine sã vinã și pe cine vrea.

Te cunoșteai cu Badea…
– Da, ne cunoaștem, pentru cã noi am fost și colegi la Oțelul, în 2001.

Badea te-a dorit și la FC Argeș, nu?
– M-a dorit și la FC Argeș, dar am refuzat atunci. Am refuzat chiar o sumã foarte mare pentru un contract în România. Eram în Israel atunci și ne calificaserãm în Cupa UEFA.

Despre ce sumã era vorba?
– E confidențialã, dar pot spune cã era una mare pentru un contract de un an și jumãtate, în campionatul nostru. Atunci, am ales banii, pentru cã acolo cîștigam mai mult, iar acum, am ales fotbalul, renunțînd la bani.

Apostu a venit la Pitești împreunã cu soția, Ana Maria, și cu bãiețelul, Patrick Alexandru, care are numai 4 luni. Famila Apostu stã deocamdatã la un hotel, însã în cîteva zile se va muta într-un apartament. Atacantul s-a cãsãtorit cu Ana Maria în vara anului trecut. Nunta a avut loc la un restaurant din Deva, unde au participat 350 de invitați, nașul jucãtorului fiind Decebal Ghearã, fost coleg de echipã la Corvinul și Farul.

Articol preluat din Curierul Zilei

Publicat în echipa. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: