Inca trei zile de pregatire in Pitesti


FC International a intrat in cea de-a doua saptamana de pregatire, urmand ca de joi aceasta sa continue in Antalya, unde sunt fixate si cateva jocuri amicale.

Iata si cateva declaratii ale jucatorilor, dupa cele 8 zile care au trecut de la reluarea antrenamentelor:

Florin Pampea: Deocamdata este o perioada de reacomodare la efort, atmosfera e foarte buna, se lucreaza mai mult tactic. Ionut Badea si Dragos Radu sunt tehnicieni tineri, se vede insa ca lucreaza profesionist.De asemenea, Vasile Stan, antrenorul cu portarii are experienta, a lucrat cu foarte multi goalkeeperi.

George Neagu: Sunt multumit de modul in care decurge pregatirea, totul e schimbat mai ales ca avem si prepator fizic, astfel ca la capitolul asta nu avem decat de castigat.Imi doresc sa ma antrenez corespunzator, pentru a putea sa ma prezint cat mai bine in partea a doua a sezonului.

Mihai Radut: Pregatirile au decurs foarte bine pana acum, nu am intampinat niciun fel de probleme, tinand cont de faptul ca revin dupa o accidentare.Am ramas placut impresionat de antrenorul Ionut Badea, are metode noi de pregatire, sunt convins ca vom avea un parcurs reusit in retur.Astept sa ajung la un potential fizic cat mai bun, in vederea meciurilor amicale si oficiale care vor urma.

Cornel Frasineanu: Consider ca ne-am pregatit bine pana acum.Chiar daca este o perioada dificila pentru toti fotbalistii, e necesara pentru a avea un randament bun in returul dificil care ne asteapta.Desi lucram doar de o saptamana cu noul staff tehnic, sunt multumit de felul in care decurge aceasta perioada.Sunt de parere ca orice jucator care se respecta are ceva de invatat de la fiecare antrenor cu care lucreaza.

Andrei Zagrean: Este o pregatire cu totul noua, diferita fata de cele pe care le-am mai facut pana acum.Totul decurge bine, metodele de antrenament sunt similare cu cele de la echipele mari, ne face placere sa lucram cu noii tehnicieni.Trebuie sa ne imbunatatim relatiile de joc, pentru ca ne asteapta un retur de foc.Personal imi doresc intai de toate sa fiu sanatos, pentru a ajuta echipa cat mai mult in campionat.

Sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: