Numai Andrei Penescu nu vrea ca Inter sa joace la Pitesti


In urma deciziei Primariei Municipiului Pitesti de a acorda drepturile de disputare a meciurilor pe stadionul „Nicolae Dobrin” echipei International Curtea de Arges, Andrei Penescu a avut o reactie dura referitor la aceasta decizie in ziarul pe care il patroneaza („Top”).

Ciudat este ca numai Andrei Penescu a avut o reactie negativa referitor la decizia primarului Tudor Pendiuc de a oferi echipei patronate de Benone Lazar dreptul de a disputa meciurile considerate acasa pe stadionul din Trivale. Fanii fotbalului din Pitesti au salutat decizia Primariei din dorinta de a vedea din nou meciuri de Liga I pe stadionul din Trivale. Marile glorii ale fotbalului argesean au declarat ca nu au nimic impotriva acestei decizii si ca este o decizie normala. Iata mai jos cateva declaratii spicuite din ziarul „Curierul zilei”:

Bogdan Vintilã: „Atîta timp cît și FC Argeș este lãsatã sã joace pe acest stadion, nu este nici o problemã. Dacã nu îi mai lãsau pe ei și jucau doar cei de la Internațional Curtea de Argeș, atunci era. Primãria are în administrare stadionul și plãtește toate cheltuielile. Mi se pare normal ca ei sã decidã cine sã joace acolo, chiar dacã unora le place sau nu acest lucru. În alte țãri se practicã, iar echipele se respectã între ele. Nu cred cã vor fi probleme“.

Doru Toma: „Nu avem nimic cu cei de la Internațional și vrem sã avem o colaborare bunã. Decizia Primãriei afecteazã pe FC Argeș, pentru cã stadionul este emblema acestui club. Va fi greu sã împaci ambele echipe, atunci cînd vor fi antrenamente și meciuri oficiale. Acum sînt ceva probleme la FC Argeș, dar sînt convins cã se vor rezolva și vom promova“.

Jean Vlãdoiu: „Stadionul este al Primãriei și nu vãd nici o problemã dacã douã echipe din același județ joacã pe el. Din pãcate, FC Argeș nu prea mai existã, dupã lucrurile care s-au întîmplat în ultimul timp. Am vãzut declarațiile oamenilor care conduc clubul. Cel mai bine ar fi sã nu mai vorbeascã și sã rezolve problemele care sînt acum la echipã. Dacã nu, pot sã cedeze clubul sau sã îl vîndã! Badea nu a plecat de bine de la FC Argeș. A plecat pentru cã nu s-au plãtit salariile de mult timp, iar jucãtorii sînt nemulțumiți. Nu poți sã îți bați joc de fotbaliști, întrucît au și ei familii de întreținut!“

Jean Barbu: „Mi se pare normal ca și Internațional sã joace pe acest stadion, atîta timp cît plãtesc pentru acest lucru. Sînt convins cã Primãria nu îi va lãsa sã joace degeaba pe acest teren. Este un lucru bun pentru fotbal, pentru cã piteștenii au posibilitatea sã vadã meciuri de Liga I pe acest stadion. În primul rînd, fotbalul și sportul au de cîștigat prin aceastã mutare. Nu știu de unde atîta înverșunare și rãutate din partea familiei Penescu fațã de decizia autoritãților. Stadionul nu este al lor, ci al orașului. Am vãzut declarațiile date de Andrei Penescu, cum cã Nicolae Dobrin s-ar zvîrcoli în mormînt, dacã ar vedea cã o altã echipã, în afarã de FC Argeș, joacã pe stadionul care îi poartã numele. Eu cred cã nea Gicu s-ar zvîrcoli în mormînt dacã ar vedea haosul care este acum la FC Argeș, creat de aceastã familie!“

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: