Arena din Curtea de Arges va fi gata in 2012


In cadrul conferintei de presa sustinuta ieri de conducerea clubului International, Benone Lazar a declarat ca in doi ani si jumatate, Interul va juca pe stadionul de la Curtea de Argeș:

„Am concesionat stadionul de acolo pe 49 de ani. Am refãcut gazonul. Ca sã ridicãm și tribunele, ne costã 10-12 milioane de euro. Noi putem construi partea metalicã. Investiția se amortizeazã foarte greu și avem un proiect pentru un parteneriat în care sînt prevãzute cafenele și restaurante, pentru recuperarea banilor. Din varã este posibil sã jucãm tot pe stadionul de la FC Argeș, la Dacia sau la Vîlcea“.

Emanuel Marinescu a declarat ca pe 15 aprilie va fi gata baza sportiva de la Valea Iașiului, unde se va pregati in viitor echipa. Grupele de copii și juniori se vor antrena tot la Curtea de Argeș și nu vor veni la Pitești.

Referitor la disputarea meciurilor din returul campionatului pe stadionul „Nicolae Dobrin”, Emanuel Marinescu a spus: „Sper sã avem cat mai mulți spectatori! Ne-am gîndit sã lãsãm intrarea liberã, dar FRF nu ne dã voie. Vom încerca sã punem un preț modic la bilete“.

3 răspunsuri to “Arena din Curtea de Arges va fi gata in 2012”

 1. Stadion la Curtea de Arges peste 5 ani??? Cum comentezi? | Interisti.ro Says:

  […] Municipal. A venit iarna si s-a zis ca in vara incepe munca la stadion, a venit primavara si s-a zis ca in 2012 urmeaza sa avem stadion modern la Curtea de Arges, a venit si vara lui 2010 si antrenorul Ionut Badea zice ca peste 5 ani se va evolua la Curtea de […]

 2. edy Says:

  si voi chiar credeti tot ce vi se spune mah????????????
  :))=))

 3. seful vostru Says:

  la curtea de arges nu se va mai face nimik niciodata


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: