"Ionut Badea a venit la noi"


Conducerea clubului Internațional Curtea de Argeș a organizat ieri o conferințã de presã pentru a lamuri situatia în care antrenorul Ionut Badea a ajuns la aceasta echipa, dupa despartirea de FC Argeș., informeaza Curierul Zilei. La întîlnirea cu presa au fost prezenti finantatorul Interului, Bennone Lazar, președinntele executiv Emanuel Marinescu, antrenorul Ionut Badea, directorul clubului, Daniel Barbu, și George Pirnea, directorul executiv al grupãrii argeșene.

Benone Lazar a explicat scurt si la obiect cum au stat lucrurile in privinta lui Badea: „Am avut intentia de a-l inlocui pe Fane Stoica dupã 7 – 8 etape, cînd am vãzut cã echipa nu mergea. Am avut multe înfrîngeri pe teren propriu, iar cu 4 – 5 etape înainte de finalul turului, am încercat sã gãsim un posibil succesor. Am avut discuții cu Andone, Bergodi și Trombeta si am fost refuzati. Ne-am oprit la Ionuț Badea, cu care am discutat la obiect. M-a respins diplomatic, pentru cã nu se incheiase turul la liga a doua. Dupa meciul cu Steaua, din ultima etapã, ne-am socotit si am reluat discuțiile cu Badea. El luase deja hotãrîrea de a pleca de la FC Argeș. Am purtat cu el o discuție foarte transantã. I-am explicat care este proiectul meu, iar clauza pe care o avea în contractul cu fosta echipa si-a asumat-o. Sa se înțeleagã foarte clar: nu noi l-am luat pe Badea, el a venit la noi! Decizia plecãrii de la FC Argeș era luatã de el cu mult timp înainte de finalul turului. El a avut o convenție civilã cu FC Argeș și ne-am adresat FRF. Acțiunea este pe rol și vor decide comisiile juridice. În funcție de decizia pe care o vor da, vom vedea ce vom face. Badea este cel mai bun și cel mai ieftin antrenor pe care l-am gãsit. Am bãtut palma în douã cuvinte“, a spus finanțatorul Interului.

Antrenorul Ionuț Badea a stabilit lotul cu care va pleca astãzi în cantonamentul din Antalya. În Turcia, piteștenii vor disputa cinci meciuri de verificare, trei dintre adversari fiind stabiliți deja.
Tehnicianul argeșenilor va miza pe 26 de jucãtori. Din lotul pe care Badea îl va deplasa în Antalya nu vor face parte Claudiu Ionescu, Itu și Izvoranu, la care s-a renunțat acum cîteva zile, însã vor fi prezente noile achiziții din aceastã iarnã: Apostu, Antohi și Pintili. Tehnicianul argeșenilor a vorbit despre acest stagiu de pregãtire, dar și despre retur: „Urmeazã o perioadã dificilã pentru jucãtori, fiindcã vom face acumulãri. Returul va fi de foc! Obiectivul pe care îl avem de îndeplinit este important pentru viitor. Existã lacune de pregãtire la nivelul lotului, însã jucãtorii sînt receptivi. Am la echipã și jucãtori tineri, de realã perspectivã, care pot ajunge mai mult ca sigur la echipele naționale“.

Lotul care face deplasarea

Portari: Florin Pampea, Marius Popa, Tomislav Arcaba
Fundași: Dan Matei, Vlad Chiricheș, Gabriel Matei, Cosmin Bãcilã, George Neagu, Patrik Viera, Alin Rațiu, Florin Popa, Mihai Pintili
Mijlocași: Ramses Gado, Alexandru Ciucur, Ovidiu Vezan, Cornel Frãsineanu, Claudiu Voiculeț, Nasser Menassel, Abiodun, Mihai Rãduț, Cãtãlin Lazãr
Atacanți: Ovidiu Stoianof, Andrei Zãgrean, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Andrei Antohi

Nu se bagã peste antrenor

Finanțatorul Interului a spus cã îi va da mînã liberã lui Ionuț Badea în alcãtuirea echipei. „Eu nu m-am bãgat niciodatã pentru antrenor. Și cînd era Stoica, l-am lãsat pe el sã decidã. Ne-am despãrțit de el în condiții amiabile. Stabilisem din varã cã renunțãm la colaborare, dacã nu ne clasãm pe un loc confortabil. Adicã terminãm înțelegerea“.

Tameș și Bazzi, prea scumpi

Patronul Interului a afirmat cã a purtat unele discuții cu oficialii clubului FC Argeș pentru cîțiva jucãtori, însã nu a ajuns la un numitor comun spre a transfera pe cineva de la gruparea din Trivale: „Pe Bazzi au cerut 500.000 de euro, iar pe Tameș, parcã vreo 600.000. Aceste sume depãșesc posibilitãțile noastre și am renunțat“.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: