Noutati din cantonamentul Interului


# din cauza vremii nefavorabile, tehnicianul Ionuț Badea a fost nevoit sa amane unele antrenamente desfasurate pe teren, in schimb echipa a petrecut mai mult timp in sala de forta.
# interistii au avut liber sambata dupa-aminaza, dar si duminicadimineața, doar seara au putut face un antrenament normal.
# sambata seara, interistii au mai scapat de monotonia hotelului Titanic si au cinat în Antalya, la un restaurant cu specific pescaresc.
# singurul post deficitar la Inter este cel de fundaș dreapta. „Va trebui sã ne reorientãm pentru acest post, dupã plecarea macedoneanului“, spunea Ionuț Badea.
# duminica dimineata a fost zi de shopping pentru interisti, aceștia mergand in Antalya la un mall, drumul fiind parcurs cu autocarul pe care echipa i are la dispozitie acolo. Jucatorii si-au cumparat fie tricouri, adidași, treninguri, fie parfumuri de firmã.
# programul pentru ultimele doua amicale a ramas neschimbat, Interul urmand sa intalneasca pe Gyeongnam (Coreea) – marti, și pe Rabotniki (Macedonia) pe 5 februarie. Fotbaliștii roș-albi se vor întoarce în țarã pe 6 februarie, la o zi dupã ultimul meci de pregãtire.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: