Pentru 3 zile in cantonament la Curtea de Arges


Internațional Curtea de Argeș a efectuat ieri primul antrenament de la revenirea din can­tonamentul în Antalya. Antrenamentul s-a disputat pe stadionul Nicolae Dobrin si a fost ultimul din a­ceasta saptamana pe care jucãtorii lui Badea o vor face la Pitesti.

Incepand de azi, interistii incep pregatirea de 3 zile la Curtea de Arges, la baza sportiva de cinci stele care se numara printre primele realizari ale patronului Benone Lazar.

„Echipa va pleca astazi într-un minicantonament la Curtea de Arges, unde va sta pana sambata. Suntem multumiti de cantonamentul pe care l-am facut in Antalya, dar am revenit pe terenurile inghetate si pline de zapada de la noi. Normal ar fi trebuit sa se amane începerea returului, pentru ca nu se poate juca pe aceste suprafete de joc, dar acest lucru este imposibil. UEFA le-a comunicat tuturor federatiilor sã incheie campionatele pana pe 22 mai. N-avem ce face si trebuie sa ne conformam. Speram sa ne pregatim cat mai bine pentru inceperea returului si sa reusim sa realizam ce ne-am propus“, a declarat presedintele executiv al Interului, Emanuel Marinescu, pentru Curierul Zilei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: