Ionuţ Badea: ''Abordăm cu optimism returul Ligii I ''


Tehnicianul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, a declarat într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului că este mulţumit de modul cum elevii săi s-au comportat în cantonamentul din Antalya. Acesta speră într-un start bun de retur şi este încrezător în forţele echipei în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului de evitare a retrogradării.

1.Cum s-au comportat jucătorii în stagiul de pregătire din Antalya?

„Jucătorii au răspuns bine acestei perioade de pregătire, au fost foarte receptivi şi au acumulat foarte multe cunoştinţe. Normal că încă mai am multe probleme de pus la punct. Am reuşit să ne atingem anumite obiective fizice şi tactice,în ideea în care vom aborda un sistem de joc bine stabilit dinainte. Condiţiile meteorologice nu au fost foarte bune, însă sunt independente de voinţa noastră, noi doar trebuie să ne adaptăm la acest aspect. Chiar şi aşa, zic eu că ne-am organizat bine în toată această perioadă de pregătire.

2.Mulţumit de evoluţia în meciurile amicale?

„Au fost cinci meciuri amicale în această perioadă de pregătire. Din aceastea au reieşit şi momente bune şi mai puţin bune. Important este că am analizat împreună momentele care nu au fost foarte bune şi am reuşit să le corectăm. ”

3.Vor mai veni întăriri la echipă?

„Sunt bucuros că sunt foarte mulţi jucători de valori apropiate, ceea ce mă pune pe mine în dificultate în alegerea primului 11. Oricum, acest lucru se poate schimba. Fluctuaţiile de jucători în primul 11 pot apărea, în condiţiile în care, aşa cum vă spuneam, am jucători de valori apropiate pe aproape toate posturile. Mai aşteptăm un fundaş dreapta pentru a completa lotul.”

4.Există probleme de lot înaintea începerii returului?

„Am asigurat completarea lotului pentru obiectivul pe care îl avem de îndeplinit până în vară. Nu avem probleme cu accidentările, ceea ce nu poate decât să ne bucure.”

5.Cum caracterizaţi returul care stă să înceapă pentru Internaţional Curtea de Argeş?

„Ne aşteaptă un retur foarte important în ideea obiectivelor noastre viitoare. O să tratăm fiecare meci în parte cu importanţa lui. Avem acest prim joc la Galaţi, care sper să ne aducă un nou început pozitiv. Returul este la fel de disputat în toată complexitatea lui pentru că valorile sunt comprimate şi la vârf şi la zona retrogradării. Pentru noi nu are foarte mare importanţă ce fac celelalte echipe în ideea în care vrem să ne impunem jocul nostru astfel încât să nu depindem de rezultatele niciunei alte echipe.”

Sursa : www.fcinternational.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: