Peste o saptamana incepe returul!


Ne apropiem de startul returului de campionat. Asa cum am mai scris returul acestei editii de campionat nu poate suporta o amanare datorita restrictiilor UEFA, care impune ca toate campionatele de pe continent sa se incheie pana la 22 mai.

Cu ce noutati vine International in acest retur?

In primul rand antrenorul Ionut Badea. Cu siguranta ca acesta va da un suflu nou echipei si ii va duce spre victorii importante, care sa speram ca ne vor salva de la retrogradare .

In al doilea rand schimbarea stadionului. Nu se poate spune ca stadionul din Mioveni nu a fost ok, dar la Pitesti Interul se va simti mult mai bine si va avea mai multi sustinatori care vor fi aproape. In cadrul sondajului realizat pe site se arata ca 28 dintre cei 43, care au votat pana in acest moment, se arata multumiti de faptul ca International urmeaza sa evolueze pe arena Nicolae Dobrin.

In al treilea rand aducerea celor 3 jucatori (Bogdan Apostu, Andrei Antohi, Mihai Pintilii) si refacerea dupa accidentari destul de grave ale lui Mihai Radut si Florin Popa.

Asadar urmeaza un retur macinat de criza financiara, de terenuri impracticabile in prima parte a lui, dar si foarte greu pentru Inter Curtea de Arges, avand in vedere locul 15, retrogradabil, pe care il ocupa in clasament. Atat jucatorii cat si Ionut Badea stiu ca in Liga 1 sunt echipe care practica un joc mult mai slab, asa ca daca vor juca la fel de bine ca in retur, dar si cu putina sansa, sfarsitul campionatului ne va surprinde bucurosi si cu planuri mari pentru sezonul 2010-2011, dar o sa traim si o sa le vedem pe toate!

Forza Inter!!!!

Publicat în curtea de arges. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: