Benone Lazăr: „Se vede mîna de antrenor a lui Ionuţ Badea”


Patronul Benone Lazăr se felicită pentru aducerea antrenroului Ionuţ Badea, de la FC Argeş. „Aducerea antrenorului Ionuţ Badea la Curtea de Argeş se dovedeşte a fi o mutare cîştigătoare pentru echipa noastră. Acum jucăm foarte bine, cu pase din prima, devieri, pressing şi toate cele, joc pe care în tur nu l-am văzut la formaţia noastră, deşi aveam acelaşi lot ca şi acum cu numai trei excepţii. Acum se vede de la o poştă mîna de antrenor a lui Ionuţ Badea”, a comentat Lazăr.

Antrenorul Ionuţ Badea s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din amicalul cu CSm Rm. Vîlcea, scor 5-0, ultimul test înainte de startul returului. „A fost un joc bun pentru echipa noastră, dar în repriza a doua, CSM Rm. Vîlcea a rulat tot lotul de jucători tineri şi chiar foarte tineri, iar pentru noi a fost ultimul meci înainte de startul returului de campionat”, a spus Ionuţ Badea.

Ionuţ Badea a renunţat la Gado

Mijlocaşul Ramses Gado n-a fost trecut nici pe foaia de joc a ultimului test dinaintea startului , câştigat de Inter cu 5-0.  Patronul Interului, Benone Lazăr a dezvăluit misterul: „Noi i-am reziliat în toamnă contractul lui Gado, dar Ionuţ Badea i-a mai dat o şansă şi l-a luat în cantonamentul din Antalya. Gado n-a ştiut să profite de ea şi nu a făcut nimic pentru ne face să-l oprim la echipă. În plus, cerea şi bani mulţi, bani pe care nu-i merită”.

Achiziţiile din această iarnă făcute de cei de la Curtea de Argeş au fost: fundaşul Mihai Pintilii şi atacanţii Andrei Antohi (Jiul) şi Bogdan Apostu, liber de contract.

Sursa : GSP.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: