Incepem balul!


International Curtea de Arges si Otelul Galati incep azi balul primei ligi din Romania. Din pacate o sa fie un bal in care toate combatantele o sa iasa pline de namol, si toate acestea din vina conducerii fotbalului romanesc.

International va incepe astazi lupta pentru ramanerea in Liga 1 si doreste sa se plece de la Galati cu o victorie. Noul antrenor al Interului, Ionut Badea, spera la cele trei puncte puse în joc: „Este un nou inceput pentru mine și Curtea de Arges. Avem nevoie de puncte si vom juca fiecare meci doar cu gandul la victorie, dar urmeaza sa vedem daca vom si reusi acest lucru. Abordam meciul linistiti, deoarece in pregatiri ne-am atins obiectivele, dar mai avem in continuare mult de lucru. Otelul are jucatori cu mare experienta in prima liga, fotbaliști importanți precum Paraschiv, Pena, Ibeh, Costin, Salagean si chiar Giurgiu, de care trebuie sa tinem cont, pentru ca pot decide soarta unui meci“, a spus principalul interiștilor. Badea a urmarit partidele jucate de Oțelul in turul campionatului, dar si in perioada de pregatiri, si a descifrat sistemul pe care il foloseste Dorinel Munteanu. „Otelul joaca în douã sisteme: 4-2-3-1 sau 4-3-3. Echipa noastra trebuie sa fie pregatita psihologic si sa dea dovada de sacrificiu, pentru ca vrem sa castigam! Nu ne-am propus sa acumulam un anumit numar de puncte in retur, insa vom juca fiecare meci pentru a obține maximum, adica cele trei puncte“, a declarat tehnicianul argesenilor.

Doar cu prima de obiectiv

Jucatorii Interului urmeaza sa nu mai primeasca niciun fel de prima, doar la finalul campionatului urmeaza sa primeasca prima pentru obiectivul propus: „Nu le-am oferit nici o prima în plus. Nu au nici un bonus. Ele pot veni insa, dupa rezultate“, explica situatia patronul Benone Lazar. La debutul returului, Benone Lazãr este optimist, insa nu se avanta sa dea vreun pronostic: „Am pregatit echipa pentru aceasta saptamana, asa ca putem incepe campionatul. Nu pot da un verdict despre primul meci. Vineri, la 14.00, va fi primul test și vom vedea. Singurul nostru gand este sa terminãm peste linie si nu la arbitri straini sau romani“.

Fara accidentati

Pentru întalnirea de la Galati, Ionut Badea nu se confrunta cu probleme de lot si se bucura ca va putea alinia cel mai bun unsprezece: „Acest lucru e benefic pentru noi, chiar dacã imi va fi greu si ma pune în dificultate la alegerea primului 11 si chiar a lotului de 18, care va face deplasarea la Galati. As dori sa am aceasta problema pe tot parcursul returului de campionat“.

Ne arbitraza Dragulescu

Comisia Centralã de Arbitri a stabilit ca meciul Interului la Galați sa fie arbitrat la centru de Mugurel Drãgãnescu (Breaza – Prahova), ajutat la cele doua linii de Florin Paunescu și Daniel Demetrescu (ambii din Rm. Vîlcea). Bucureșteanul Andrei Chivulete a fost desemnat ca rezervã, în timp ce observator va fi Constantin Ștefan, din București

Nu se televizeaza

Deși în urmã cu cîteva zile LPF stabilise ca meciul dintre Oțelul și Internațional sã fie televizat, GSP TV a luat decizia ca jocul sã nu mai fie transmis. Indiferent de speculațiile apãrute în privința arbitrajului, oficialii interiști sînt convinși cã echipa va obține un rezultat bun. „Chiar dacã nu se televizeazã, problemele de arbitraj nu prea ne intereseazã. Credem în valoarea echipei noastre și cã putem scoate un rezultat bun“, a declarat George Pirnea, directorul executiv al Interului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: