Se dă la "câini"! "Trebuie să învingem pe Dinamo!"


Dinamo a reuşit să câştige cel mai interesant meci al rundei inaugurale a returului, dar acest lucru nu îl sperie pe patronul celor de la Internaţional Curtea de Argeş. Benone Lazăr a afirmat că echipa lui Ionuţ Badea trebuie să câştige meciul din etapa viitoare contra grupării bucureştene deoarece situaţia în care se află acum trupa argeşeană nu permite paşi greşiţi mai ales în partidele de pe teren propriu.

„Urmează meciul cu Dinamo şi trebuie să ne câştigăm punctele de pe teren propriu, dacă vrem să ne menţinem în prima ligă”, a spus Benone Lazăr.

Patronul Internaţionalului din Argeş s-a declarat declarat dezamăgit de înfrângerea din etapa a 18-a contra celor de la Oţelul, spunând că după aspectul jocului din prima repriză se gândea deja la cele trei puncte.

„Meritam mai mult de la acest meci, dar ne-a costat evoluţia din ultimele 20 de minute, atunci când 3-4 jucători de-ai noştri au căzut fizic. După prima repriză nici nu mă gândeam că nu vom lua un punct sau trei… Îmbucurător este faptul că, faţă de tur, s-a schimbat aspectul jocului, şi echipa se exprimă mai bine în teren”, a precizat Benone Lazăr.

Echipa Internaţional Curtea de Argeş va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.00, formaţia Dinamo, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Sursa : prosport.ro

Reclame
Publicat în stiri. Etichete: , . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: